Taiala Sili a Yiwu i Lonetona Railway-No.1 Yiwu Agent

Aʻo faʻatupulaia le maketi i luga o le manaʻoga o uta, o loʻo faʻalauteleina pea le au a Saina-Europe Railway Express.O Yiwu i Lonetona Railway na tatalaina i le aso 1 o Ianuari, 2017, o le malaga atoa e tusa ma le 12451 km, o le auala lona lua o le lalolagi i luga o le nofoaafi na o le maea ai o Yiwu i Madrid Railway.

1. Yiwu i Lonetona Railway Vaaiga Aoao

O le auala e amata mai SainaYiwu, e ui atu i Kazakhstan, Rusia, Belarus, Polani, Siamani, Peleseuma, Falani, ma isi. Ina ua uma le Channel Tunnel, na iu lava ina taunuu i Lonetona, UK, lea e tusa ma le 18 aso.
O lenei nofoaafi mai Yiwu i Lonetona o le China's Article 8 International Railway Line.Ua avea foi Lonetona ma aai lona 15 i Europa e iai nofoaafi e fesootai ma Saina.(O isi aai Europa ma Saina-Europe Railways e aofia ai Hamburg, Madrid, Rotterdam, Warsaw, ma isi).

O le nofoaafi, lea na amata lana faigamalaga i Yiwu, Saina, e tosoina i totonu o le nofoaafi laʻu oloa i le Aso Lulu i Lonetona, ina ua uma ona malaga mo le 16 aso - i le tusa ma le 7,456 maila ma le iva atunuu.

2. Le lelei o Yiwu i Lonetona Railway

E pei ona tatou iloa uma, o le taimi o felauaiga i le sami e matua umi lava, ma o le tau o felauaiga i luga o le ea e taugata tele.I le tulaga o le vevesi o logistics ma uta, Saina-Europe Railway Express e taua tele i le faʻamautuina o uta faavaomalo.Saina-Europe Railway felauaiga saoasaoa e tusa ma le 30 aso vave nai lo le vaa, ma o le tau e sili atu le taugofie nai lo felauaiga i luga o le ea, ma e sili atu ona mautu ma saogalemu.
Ave Yiwu i Lonetona Railway e fai ma faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai nofoaafi i Lonetona i vaiaso uma, ma 200 koneteina e mafai ona utaina i le taimi, ma e laʻititi le Aafiaga o le tau.E mana'omia e fela'ua'iga i le sami le alalaupapa.E tele va'a, ma o le auala e tumu e faigofie ona fa'afuase'i, o nisi taimi e matua tuai, o lea e saogalemu le uta o nofoaafi.E le gata i lea, o le aofaʻi o le carbon dioxide emissions emissions mai nofoaafi e naʻo le 4% o felauaiga i luga o le ea, lea e sili atu le maualuga nai lo le vaʻaia o le sami, e tusa ai ma le vaʻaiga ma Saina ma EU e fausia se siosiomaga gafataulimaina ma lanu meamata.
Manatua: Ona o le eseesega o le taamilosaga i atunuu i luga o Yiwu i le London Railway, e tatau ona sui ona locomotives ma vaega i luga o le ala.

38637698_401

Saina i Lonetona Train Map

3. Yiwu i Lonetona auala maketi manaoga

Yiwu i Lonetona
O le tele o le la'uina o oloa maimaketi Yiwu, e aofia ai atopaʻu, meafale, oloa faʻaeletoroni, ma isi.
Lonetona i Yiwu
Ole tele o mea'ai, e aofia ai meainu suamalie, vaitamini, vaila'au ma oloa pepe, aano o manufa'aisa, ma isi.
E ui lava o le nofoaafi e le o se felauaiga talafeagai o ituaiga uma o oloa, ae sa latou faia se sao taua i oloa maualuga tau e manaʻomia ona felauaiga i se taimi vave e mafai ai, e pei o oloa faʻaeletoroni, mea faʻatau, vaega taʻavale, oloa faʻatoʻaga ma aano o manu fou.
I le lua tausaga talu ai, o loʻo taumafai le Saina Fefaʻatauaʻiga e aloese mai le tuai o felauaiga e ala i oloa auina atu i fafo.Ole galu ole mana'oga a Europa ua fa'ateleina ai le tuputupu a'e o uta e ala i nofoaafi fa'avaomalo, o lo'o fuafua fo'i e Saina isi auala o uta a Europa.

4. Le taua ma le ausia o Yiwu i Lonetona Railway

Yiwu i Lonetona Railway o se vaega o le North Line o le "One Belt", lea ua mamanuina e faʻamalosia ai fefaʻatauaiga a Saina ma Europa, ma toe faʻafouina le Silk Road ua mavae.E lelei tele foi le ausia o lona tau, faʻafaigofie ona faʻaulufale mai ma faʻatau atu i le va o Yiwu ma Lonetona.O le taimi nei o Yiwu i Lonetona Railway ua avea ma se tasi o auala taua tele e fesoʻotaʻi ma atunuu Europa i le Yangtze River Delta region.
O Yiwu o se tama'i nofoaga autu o oloa i le itu i sasae o le Itumalo o Zhejiang, o se tasi o le tele o aai na faamanuiaina mai lenei auaunaga.E tusa ai ma le Ofisa o Tiute a Yiwu, o le aofaʻi o oloa faʻaulufale mai ma faʻatau atu i fafo a Yiwu ua oʻo atu i le 31.295 piliona yuan i le 2020. O le aofaʻiga o le tau o uta i Saina-Europa Railway Express faʻaulufale mai ma faʻatau atu i fafo na oʻo atu i le 20.6 piliona yuan, o le faʻaopoopoga o le tausaga i le tausaga. e 96.7%.
I le tausaga talu ai, na sili atu ai Saina i le Iunaite Setete e avea ma paaga sili ona tele fefaʻatauaʻiga oloa i totonu o le EU, o se suiga iloga.I le faaopoopo atu i le sili atu o le taʻaloga a le Yiwu Commodity City, ua faʻaleleia atili e le Malo Tele ana agavaa tau fefaʻatauaʻiga i le lalolagi atoa.

O le taunuu mai o le nofoaafi na tosina mai ai le motu o tagata matamata, e aofia ai ma lenei tamaitai na faamanatuina le sootaga fou ma fuʻa a atunuu e lua.

Faatatau ia tatou

O matou o sellers Union Group-Sourcing Agent i SainaYiwu, ma 23 tausaga o le poto masani, sauniatautua e tasi, lagolago oe mai le fa'atau i le felauaiga.Afai e te manaʻo e faʻaulufale mai oloa mai Saina e aoga, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi i matou.


Taimi meli: Aukuso-16-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou
WhatsApp Online Chat!