Verdens smagsløg i Yiwu: 6 gourmetrestauranter

Hej, i den sidste artikel, der introducerede Yiwu-køkken, anbefalede vi 7 internationale madrestauranter i Yiwu, herunder italienske restauranter, tyrkiske restauranter, indiske restauranter, mexicanske restauranter osv.

Som erfarenYiwu sourcing agent, tager vi dig til Yiwu igen for at udforske det unikke gourmetområde!Denne gang vil vi fokusere på den bløde smag af Sydøstasien, den unikke smag af lokale karakteristika og det udsøgte køkken fra Korea og Japan.Nedenfor er vores anbefalede restauranter.

1. Tom Yum Kung Thai Restaurant

yiwu restaurant

Adresse: C1050-C1052, Binwang 158 Cultural and Creative Park, Binwang Road, Choucheng Street
Tlf.: 18072427897

En velkendt thailandsk restaurant i Yiwu.Denne restaurant har tiltrukket mange spisende gæster med sin unikke smag og udvalgte råvarer.

Anbefalede retter
Tom Yum suppe:
Den absolutte signaturret, en skål suppe, der kombinerer surhed, krydrethed og aroma.Finsmagning kan også smage duften af ​​kokosmælk i den.Hver af rejerne indeni er skåret fra bagsiden og trådet, og når du først smager den, ved du, at den skal være meget frisk.

Pandan-bladsvøbt kylling:
Retten er kendetegnet ved den møre og saftige konsistens af den indpakkede kylling og dens rige smag.Du kan smage kyllingens umami og duften af ​​pandanblade i hver bid.Den er altid rygende varm, når den serveres, og den er virkelig lækker, når den dyppes i deres eksklusive dipsauce.

Gul karry oksebryst:
Meget autentisk thailandsk karry smag, karry med deres duftende ris eller toast er et must.Den klassiske metode til thai karry er at tilsætte kokosmælk til karryen, hvilket også giver hele retten en mælkeagtig og kokossmag.

Grøn papaya salat:
Nogle mennesker kan lide at spise nogle mennesker kan ikke lide at spise, det er en ret, der afhænger af smagen.Denne salat er lavet med frisk grøn papaya.Kendt for sine forfriskende, søde og syrlige og let krydrede smage, er salat en af ​​klassikerne i det thailandske køkken.

2. Coca Thai Restaurant

yiwu restaurant

Adresse: Jindifang Garden, Ying'enmen 2nd Street, Choucheng Street
Tlf.: +86 579 8527 8283

Coca Thai Restaurant er en anden højprofileret thairestaurant i nærheden afYiwu marked.Det er berømt for sine unikke retter og varme popularitet.Fordi det er tæt på Yiwu Market, er det meget praktisk at tage hen for at spise, når du er færdig med at købe produkter på Yiwu Market.
Som den størstesourcing selskab i Yiwu, har vi arrangeret mad, tøj, bolig og transport for mange kunder.Og de udtrykte alle deres tilfredshed med vores all-round service.

Anbefalede retter
Thai stegte forårsruller:
Hver rulle forårsruller frituresteges, indtil de er sprøde og gyldne, hvilket giver en sprød lyd, når den bides ned.Med butikkens specielle dipsauce, bid det ned, den søde og sure sauce og det sprøde skind er perfekt blandet, hvilket giver en skøn smags- og smagsoplevelse.

Stegt thaikrabbe:
Krabberogn smeltes ind i karryen, og gryden er fuld af fedt, mørt og saftigt krabbekød.Krabbens mørhed og saftighed kombineres med karryens rige smag og præsenterer en lokkende lækker fest med både farve og duft.Hver bid kan føle den perfekte kombination af krabberrogn og karry, som gør folk berusede og giver en dobbelt indvirkning på smagsløgene.

Kokos sagokage:
En autentisk thailandsk dessert, den bruger delikat sago med rig kokosmælk, glat og silkeblød.Hver bid er fuld af duft, og smagen er glat og mør, ligesom man spiser budding.Kokosmælk har en særlig rig smag, der minder om varme havbrise og tropiske dufte.

3. Hanu-vietnamesisk

yiwu restaurant

Adresse: No.1, Building 11, Qiancheng Community, Jiangdong Street
Tlf.: 15158935577

Hanu - vietnamesisk køkken er en meget autentisk vietnamesisk restaurant.Du kan ikke gå galt med at bestille a la carte her, da hver ret viser den sande smag af det vietnamesiske køkken.

Anbefalede retter
Dobbelt kød med vietnamesisk kål:
Det vietnamesiske rispapirsæt, der kan gøres selv, har to typer: and og kulgrillet svinekød.Der er 14 slags tilbehør, der kan rulles og spises, og 4 slags saucer.Læg risskindet i varmt vand for at blive blødt i 5 sekunder, fordel det på et lille træbræt, læg dit yndlingskød og dine yndlingsgrøntsager på det, fordel det med sauce og rul det sammen for at spise, det er forfriskende og fedter ikke.

Osteagtige svinekoteletter:
Hele svinekoteletten frituresteges, så den er sprød udenpå og mør indeni, med en fyldig ostesandwich gemt under det gyldne sprøde skind.Med hver bid møder smeltet ost møre svinekoteletter for en lækker tekstur og en tilfredsstillende smagsoplevelse.

Krydret fisk og skaldyr Pho:
Denne ret er baseret på autentisk vietnamesisk Pho, krydret med krydret hirse og citronsaft, som gør smagen mere lækker og appetitlig.Fisk og skaldyrs umami komplementerer spændingen ved chilien, så du kan mærke det vietnamesiske køkkens unikke charme i hver bid.

Hvis du er importør, velkommen tilkontakt os- vi har 25 års erfaring og har hjulpet mange kunder med at importere produkter fra Kina, og de havde en meget behagelig Yiwu tur.

4. Flint Kærlighed

yiwu restaurant

Adresse: nr. 1-5, bygning 6, Qiancheng Community, Nanmen Street, Jiangdong Street
Tlf.: 0579-85203924

Huoshiqing er en gammeldags koreansk restaurant beliggende i Yiwu.Hvis du vil prøve autentisk koreansk mad, er dette stedet for dig.Der er få skuffende retter i denne restaurant.Butikken er rummelig og tilbyder en række siddemuligheder for at give dig et behageligt spisemiljø.

Anbefalede retter
Cheesy Ribs:
De hemmelige ribben er dækket med ost.Majs, ost, svineribs og riskager kombineres i én ret.Det anbefales at spise det mens det er varmt, lade osten smelte i munden, og nyde den lækre kombination.

Stegt flæsk:
Professionelle kokke serverer den stegte flæskesvær til bordet.Kødet bevarer den helt rigtige mængde fedt og er hverken for fedtet eller for tørt.Du kan servere den med frisk salat og hvidløg.Hvis du bestiller gammeldags bibimbap, kan du også rulle stegt flæskesvær ind i bibimbap for at tilføje en smagsforandring.

Stegte tangruller:
Tangen pakkes ind med vermicelli og dækkes med et lag brødkrummer.Den er stegt så sprød og sprød, at du kan spise flere af dem på én gang.

Gammeldags Bibimbap:
Gammeldags bibimbap er Huoshiqings signaturrisret.Det var uventet, at kombinationen af ​​pocherede æg og deres unikke sauce med ris gav en så fantastisk smag.Farven, smagen og aromaen af ​​denne ret er meget lækker.

Cheese Hash Browns:
Smagen af ​​den lidt søde kartoffelkage er helt anderledes efter at være dyppet i saucen.Hver slurk giver en rig tekstur og smagsoplevelse.

5. Youshi

yiwu restaurant

Adresse: No. 15, Huqing Gate, Choucheng Street
Tlf.: 13647035125

Youshi er en meget anerkendt japansk restaurant i lokalområdet, der tilbyder en udsøgt japansk gourmetoplevelse.

Anbefalede retter
Jiugongge sushi:
Denne sushi-ret er populær for sit flotte udseende og mange forskellige smagsvarianter.Der er 9 smagsvarianter at vælge imellem, som kan imødekomme forskellige menneskers smagspræferencer, især velegnet til at smage, når flere mennesker spiser.

Avocado foie gras i hånden:
Foie grasen er sprød på ydersiden og mør på indersiden, parret med avocado, vil du virkelig opleve smagen, der smelter i munden og den rige lagdeling.

Sauce pop lanterne:
Den er lavet af kyllingelever og blødkogt æg, penslet med en hemmelig sauce og derefter langsomt stegt over trækulsild.Når den kommer ind i munden, brister æggevæsken i munden og blander sig med den bløde kyllingelever, hvilket giver en meget lækker nydelse.

6. Krydret kaldet (Hunan køkken)

yiwu restaurant

Adresse: nr. 1072, Worker North Road, Futian Street
Tlf.: 0579-85865077

En meget berømt lokal Hunan-restaurant, men den anbefales kun til folk, der kan spise krydret mad.Du vil opleve delikatessen ved autentisk Hunan-køkken og den unikke smag af chili.Denne butik er en kædebutik, og vi anbefaler den butik, som de fleste har spist i.

Anbefalede retter
Signatur krydret hedder:
Signaturen krydret opkald er en af ​​de must-order retter, blandt hvilke peber bullfrog er højt anset.Hvis du kan lide krydret, kan du vælge den mest klassiske krydrede smag.Oksefrøkødet er fyldigt og lækkert.

Gammel brun surkålsfisk:
Fisken er frisk og mør, parret med surheden af ​​surkål, der præsenterer den unikke smag af Hunan-køkkenet.

Lille gård stegt svinekød:
Det siges, at de peberfrugter, de bruger, er airlifte fra Hunan, hvilket sikrer peberfrugtens friskhed og krydrede smag.Denne ret er lækker og lækker, og den er et godt valg for krydrede elskere.

Denne opdagelsesrejse er uden tvivl spændende.I disse anbefalede restauranter fandt vi mange fascinerende retter.Uanset om du leder efter noget krydret eller udsøgt mad, vil disse restauranter tilfredsstille dine smagsløg.

Yiwus gourmetverden er altid fuld af endeløse overraskelser og sjov at udforske.Lad os åbne vores smagsløg og bringe os selv en uforglemmelig madrejse!


Indlægstid: 22. maj 2023

Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os
WhatsApp online chat!