• banner2
  • banner1
  • banner3
  • PILIH!

    PILIH!

    We kudu ewu item ing Simpenan kanggo pangiriman langsung. Kabeh duwe do milih, ngatur lan nampa produk Rampung; sing prasaja. We nangani kabeh proses.
  • nampa

    nampa

    Kanthi luwih saka 23 taun ing bisnis, kita wis dikembangaké hubungan sing cedhak karo Penyetor paling apik ing China .Aku bisa kurban sing prices paling competitive ing pasar, karo kualitas apik. kabutuhan kawujud pas wektune lan ing budget
  • MARKETING LANGSUNG

    MARKETING LANGSUNG

    Sampeyan bakal nampa layanan pribadi: nggawe sinergi sampurna antarane bisnis kita. Kita kudu adil padha; item paling apik kanggo perusahaan, ing wektu.

  • ekslusivitas

    ekslusivitas

    Yen sampeyan are looking for item sampurna kanggo account, kita bisa berkembang project anyar istimewa kanggo sampeyan. Punapa mawon kabutuhan uga, kita bisa lan bakal maringi leladen wong. Langit punika watesan!

Serivce kita

Kita bisa nindakake luwih saka sampeyan mikir, sampeyan ora bakal getun Sampéyan
Ndeleng More

News Center

  • 126th Canton Fair Invitation—- Sell...

    12/10/19
  • Best Yiwu buying agent—Sellers Unio...

    12/10/19
  • Best Yiwu agent company—Sellers Uni...

    31/08/19
    Ready to go!!!!! We will plan to take meeting with many clients, visiting the supermarket and wholesale market
ndeleng kabeh warta
  • latar mburi-ngarep-3

About Company

   Sellers Union was established in 1997, located in Ningbo port city. Sellers Union is a very famous company mainly deals in dollar items and general merchandise, we have variety of products to offer our customers, which make our buyers very easy to find all items in one time.Since more than 23 years rapid development, now Sellers Union’s annual turnover exceeds $500 million US dollar per year, Sellers Union is very proud of its high reputation between its domestic suppliers and customers worldwide. Sellers Union have office in Yiwu & Ningbo & Shantou & Guangzhou, and have over 1000 professional staffs.

Read More
Tampilan Online Chat!