• banner1
  • banner1
  • banner3
  • Pandhuan Pasar Yiwu

    Pandhuan Pasar Yiwu

    Minangka Agen Yiwu profesional, kita bisa nyedhiyakake kabeh informasi sing sampeyan butuhake ing Pasar Yiwu. Dhukungan kanggo tuku barang gabungan, nanging paling ora 10.000 USD kudu dipenuhi.
  • Pangembangan Produk

    Pangembangan Produk

    Yen sampeyan duwe ide produk, nanging ora ngerti cara nggawe, kita bisa nuntun sampeyan kanthi langkah-langkah, gawe proyek anyar kanggo sampeyan. Kita mbantu akeh klien supaya bisa ngimpi.
  • Kustomisasi Produk

    Kustomisasi Produk

    Kita bisa nyedhiyakake kemasan pribadi, desain kanggo mbedakake sampeyan karo pesaing. Impor saka China nganggo merek sampeyan dhewe bisa nambah kauntungan kompetitif.
  • Tim Kita

    Tim Kita

    Kita duwe tim inggris lan spanyol profesional, departemen sumber khusus, departemen dokumentasi, departemen keuangan, departemen logistik gudang, QC, lsp.

Agen Sourcing China

Sells Union minangka Perusahaan Agen Sourcing ing Yiwu China kanthi luwih saka 1200 karyawan, didegake ing taun 1997, umume menehi hasil Grosir barang-barang umum lan dolanan. Uga nggawe kantor ing Shantou, Ningbo, Guangzhou. Akeh staf sing duwe pengalaman ekspor impor liwat 10 taun, mula Kita cukup profesional kanggo nyukupi kabeh kebutuhan macem-macem jinis klien. Klompok kita wis nggawe hubungan dagang sing stabil karo luwih saka 10000 pabrik Cina lan 1500 klien saka luwih saka 120 negara. Mitra sampeyan sing dipercaya ing China.

Ndeleng More

Sumber Produk China

Mbantu sampeyan ngasilake produk saka pasar China lan pabrik kanthi rega paling apik, tindakake produksi, priksa kualitas lan pangiriman saka lawang. Kita ngurus kabeh tahap impor saka China, ningkatake daya saing ing pasar.

Napa Pilih Kita

1. Entuk Harga Paling Apik langsung saka Pabrik. Ora dikenani biaya.
2. Apa Audit Pabrik lan Priksa Kualitas Produk.
3.Duwe gudang 20.000㎡, pergudangan gratis, nggabungake barang sampeyan saka macem-macem pemasok.
4. Entuk tarif pangiriman paling apik, barang kirim menyang tujuan sing tepat wektu.
5. Layanan repacking desain produk lengkap kaya sing dibutuhake.
6. Duwe stok ewonan barang supaya langsung dikirim.
7. Solusi ekspor mandeg pribadi kanggo jaringan supermarket, toko dolar, e-commerce, grosir lan merek, lsp.
8.A rampung sawise layanan.

Ndeleng Layanan

Pusat Berita

ndeleng kabeh warta

Produk sing ditampilake

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
Tampilan Online Chat!