• banner2
  • banner1
  • banner3
  • Milih!

    Milih!

    Simkuring gaduh rébuan barang di stock keur pangiriman saharita. Kabéh geus maneh mun geus milih, ngaropea tur nampa produk finish; nu basajan. Urang ngadamel sakabéh prosés.
  • narima

    narima

    Kalawan leuwih 23 taun dina bisnis, urang geus ngembangkeun hiji hubungan nutup jeung suppliers pangalusna di china .We tiasa nawiskeun Anjeun harga paling kalapa di pasar, kalawan kualitas pangalusna. kabutuhan Anjeun kaeusi timely na on anggaran
  • Marketing langsung

    Marketing langsung

    Anjeun bakal nampa layanan pribadi: nyieun nu sinergi sampurna antara usaha urang. Urang sadayana kudu obyektif sarua; item pangalusna keur parusahaan anjeun, dina waktu.

  • EXCLUSIVITY

    EXCLUSIVITY

    Lamun Anjeun keur pilari item sampurna pikeun brand anjeun, bisa ngamekarkeun proyék anyar éksklusif pikeun anjeun. Naon kaperluan Anjeun bisa jadi, urang bisa tur baris nampung aranjeunna. langit anu wates éta!

Serivce kami

Urang tiasa ngalakukeun leuwih ti maneh pikir, anjeun moal kuciwa pilihan Anjeun
nempo leuwih seueur

News Center

  • China releases master plan for Hainan fre...

    02/06/20
    BEIJING, June 1 (Xinhua) — Chinese authorities on Monday released a master plan for the Hainan free trade port, aiming to build the southern island province into a globally-influential high-level free trade port...
  • China’s top legislature holds closi...

    28/05/20
    BEIJING, May 28 (Xinhua) — China’s top legislature, the National People’s Congress (NPC), on Thursday held the closing meeting of its annual session. Xi Jinping and other Chinese leaders attended the...
  • i-Invite –your reward and opportuni...

    27/05/20
    Enjoying multiple benefits Exquisite Commemorative Postcards from Canton Fair Buyers who join “i-Invite” activity need to send one invitation email to a new buyer, and will receive a beautiful postcard from the Canton...
nempo sakabeh warta
  • tukang-ngarep-3

ngeunaan Company

   Sellers Union was established in 1997, located in Ningbo port city. Sellers Union is a very famous company mainly deals in dollar items and general merchandise, we have variety of products to offer our customers, which make our buyers very easy to find all items in one time.Since more than 23 years rapid development, now Sellers Union’s annual turnover exceeds $500 million US dollar per year, Sellers Union is very proud of its high reputation between its domestic suppliers and customers worldwide. Sellers Union have office in Yiwu & Ningbo & Shantou & Guangzhou, and have over 1000 professional staffs.

Maca deui
WhatsApp Online Chat!