• banner1
  • banner1
  • banner3
  • Pitunjuk Pasar Yiwu

    Pitunjuk Pasar Yiwu

    Salaku Agén Yiwu anu propésional, urang tiasa nyayogikeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun di Pasar Yiwu. Dukung pikeun gabungan barang, tapi sahenteuna 10.000 USD kedah dipenuhan.
  • Pangwangunan Produk

    Pangwangunan Produk

    Upami anjeun ngagaduhan ide produk, tapi henteu terang kumaha cara ngahasilkeunana, urang tiasa ngabimbing anjeun step by step, ngembangkeun proyek anyar pikeun anjeun. Kami ngabantosan seueur palanggan ngahontal impianana.
  • Ngaropea Produk

    Ngaropea Produk

    Kami tiasa nyayogikeun bungkusan swasta, desain pikeun ngabédakeun anjeun ti pesaing. Impor ti Cina kalayan mérek anjeun nyalira tiasa ningkatkeun kaunggulan kalapa anjeun.
  • Tim kami

    Tim kami

    Kami gaduh tim Inggris sareng Spanyol anu propésional, jurusan sumber khusus, jurusan dokuméntasi, departemen keuangan, departemen logistik gudang, QC, jsb.

Sourcing Cina

Sells Union nyaéta Sourcing Agent Company di Yiwu Cina kalayan langkung ti 1200 staffs, didirikeun taun 1997, utamina nguruskeun borongan barang dagangan umum sareng cocooan. Kami ogé ngawangun kantor di Shantou, Ningbo, Guangzhou. Seueur staffs kami gaduh langkung ti 10 taun pangalaman perdagangan impor impor, janten Kami cukup propésional pikeun nyumponan sadaya kabutuhan jinis klien anu béda. Grup kami parantos ngawangun hubungan perdagangan anu stabil sareng langkung ti 10000 pabrik Cina sareng 1500 klien ti langkung ti 120 nagara. Rakan dipercaya anjeun di Cina.

nempo leuwih seueur

Cina Produk Sourcing

Ngabantosan anjeun sumber produk ti pasar Cina sareng pabrik kalayan harga anu pangsaéna, nuturkeun produksi, mastikeun kualitas sareng pangiriman panto ka panto. Kami ngurus sadaya tahapan impor anjeun ti Cina, ningkatkeun daya saing anjeun di pasar.

Naha Pilih Kami

1. Kéngingkeun Harga Pangalusna langsung ti Pabrik. Henteu aya biaya anu disumputkeun.
2. Naha Audit Pabrik sareng Mariksa Kualitas Produk.
3. Dipiboga gudang 20.000,, pergudangan gratis, ngahijikeun barang anjeun tina panyadia anu béda.
4. Kengingkeun ongkos pangiriman anu pangsaéna, kintunkeun barang-barang ka tujuan tepat waktu.
5. jasa repacking desain produk pinuh sakumaha diperlukeun.
6. Gaduh rébuan barang di stock pikeun pangiriman langsung.
7. Solusi ékspor hiji-personal pribadi pikeun ranté supermarket, toko dolar, e-commerce, grosir sareng mérek, jsb.
8.A lengkep saatos jasa.

Tingali Service

Balai Berita

nempo sakabeh warta

Produk unggulan

Kirim pesen ka kami:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
WhatsApp Online Chat!