• banner2
  • banner1
  • banner3
  • Milih!

    Milih!

    Simkuring gaduh rébuan barang di stock keur pangiriman saharita. Kabéh geus maneh mun geus milih, ngaropea tur nampa produk finish; nu basajan. Urang ngadamel sakabéh prosés.
  • narima

    narima

    Kalawan leuwih 23 taun dina bisnis, urang geus ngembangkeun hiji hubungan nutup jeung suppliers pangalusna di china .We tiasa nawiskeun Anjeun harga paling kalapa di pasar, kalawan kualitas pangalusna. kabutuhan Anjeun kaeusi timely na on anggaran
  • Marketing langsung

    Marketing langsung

    Anjeun bakal nampa layanan pribadi: nyieun nu sinergi sampurna antara usaha urang. Urang sadayana kudu obyektif sarua; item pangalusna keur parusahaan anjeun, dina waktu.

  • EXCLUSIVITY

    EXCLUSIVITY

    Lamun Anjeun keur pilari item sampurna pikeun brand anjeun, bisa ngamekarkeun proyék anyar éksklusif pikeun anjeun. Naon kaperluan Anjeun bisa jadi, urang bisa tur baris nampung aranjeunna. langit anu wates éta!

Serivce kami

Urang tiasa ngalakukeun leuwih ti maneh pikir, anjeun moal kuciwa pilihan Anjeun
nempo leuwih seueur

News Center

  • 126th Canton Fair Invitation—- Sell...

    12/10/19
  • Best Yiwu buying agent—Sellers Unio...

    12/10/19
  • Best Yiwu agent company—Sellers Uni...

    31/08/19
    Ready to go!!!!! We will plan to take meeting with many clients, visiting the supermarket and wholesale market
nempo sakabeh warta
  • tukang-ngarep-3

ngeunaan Company

   Sellers Union was established in 1997, located in Ningbo port city. Sellers Union is a very famous company mainly deals in dollar items and general merchandise, we have variety of products to offer our customers, which make our buyers very easy to find all items in one time.Since more than 23 years rapid development, now Sellers Union’s annual turnover exceeds $500 million US dollar per year, Sellers Union is very proud of its high reputation between its domestic suppliers and customers worldwide. Sellers Union have office in Yiwu & Ningbo & Shantou & Guangzhou, and have over 1000 professional staffs.

Maca deui
WhatsApp Online Chat!