Layanan

Layanan Sumber China
bisnis

Layanan Perjalanan Bisnis

Nawakake layang undhangan kanggo nglamar visa;pesenan hotel apik karo diskon paling apik, pesenan tiket;Layanan pick-up gratis saka Yiwu, Shanghai, Hangzhou;Kita uga bisa ngatur blanja, pariwisata, lan liya-liyane;Nawakake layanan penerjemah lengkap.

Tuku

Layanan Sumber China

Nuntun sampeyan menyang pasar sing bener, golek supplier lan pabrik sing dipercaya.Penerjemah kita bakal ngrekam rincian lan njupuk foto produk, mbantu sampeyan negosiasi rega karo supplier.Urutan lan manajemen sampel;Tindak lanjut produksi;layanan perakitan produk;Layanan sumber ing saindenging China

Pasar Grosir Online

Pasar Grosir Online

1. sellersuniononline.com: luwih saka 500.000 produk online lan 18.000 pemasok online, fokus ing barang dagangan umum
2. yiwuagt.com: fokus ing barang dagangan umum lan item dollar
3. sellersuniongroup.en.alibaba.com: fokus ing item pet

Layanan Inspeksi

Layanan Inspeksi

Kita mriksa kabeh barang siji-siji sadurunge dikirim, njupuk gambar kanggo referensi sampeyan;Njupuk video sajrone proses loading kabeh kanggo njamin kualitas loading kanggo saben wadhah.Kita bisa nawakake audit pabrik lan bisa mriksa pabrik ing situs.

Kemasan

Desain & Kemasan Produk & Fotografi

Tim desain profesional dhewe;Nawakake kemasan pribadi & desain utawa karya seni kanggo para pelanggan;Tim fotografi profesional kanthi gambar produk berkualitas tinggi sing bisa ditrapake ing katalog lan tampilan online.

logistik

Layanan logistik lan gudang

Konsolidasi lan manajemen produk saka macem-macem supplier;Ndhukung Muatan Kontainer Kurang;Atur pangiriman menyang lawang liwat kurir, rel, segara, angkutan udara;Tarif pengiriman sing kompetitif lan ketepatan wektu logistik sing stabil saka mitra forwarder.

Dhuwit, dolar, keuangan, bisnis

Layanan keuangan lan asuransi

Nawakake syarat pembayaran sing fleksibel, istilah pembayaran apa wae T / T, L / C, D / P, D / A, O / A kasedhiya ing dikarepake pelanggan.
Layanan asuransi uga kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhan khusus para pelanggan.

ikon-analisis

Riset lan analisis pasar

Kita bisa nggawe riset pasar lan analisis kanggo sampeyan, supaya sampeyan ngerti barang endi sing adol ing pasar lan apa sing anyar lan liya-liyane;Kita bisa ngembangake proyek anyar kanggo merek sampeyan
Nyedhiyani konsultasi Impor & Ekspor

Dokumen

Layanan Penanganan Dokumen & Bea Cukai

Siapke dokumen impor & ekspor sing dibutuhake kanggo para pelanggan.Kalebu Kontrak, Invoice Komersial, Dhaptar Kemasan, Sertifikat Asli, FORM A, Dhaptar rega sing diterbitake dening CCPIT, Sertifikat Fumigasi, Sertifikasi Inspeksi Komoditas, CNCA lan dokumen liyane sing dibutuhake dening para pelanggan.
"Perusahaan Kelas AA; Perusahaan Ekspor Kredit;" Saluran Ijo "ing reresik khusus
Tingkat langka saka pemeriksaan pabean; Cepet bea cukai"

Sawise Sale

Layanan Sawise-Sale

1. Yen ana tanggung jawab ing sisih kita, kita bakal njupuk kabeh.
2. Yen ana tanggung jawab ing sisih pabrik, kita bakal njupuk kabeh dhisik, banjur kita bakal ngatasi rembugan karo pabrik.
3. Yen kesalahan dening customer, kita bakal njupuk kita paling apik kanggo bantuan customer kanggo ngatasi, nyuda mundhut tamu.
♦ Produk rusak / Kekurangan / masalah kualitas
1.Kirim gambar saka customer
2. Priksa laporan inspeksi & loading gambar
3. Nindakake kesimpulan pemecahan lan wektu

Nalika sampeyan ora ana ing China, kita bisa dadi mripatmu sing bisa ngawasi lan nangani kabeh urusan China
Kirimi gambar produk utawa link produk saka ngendi wae, kita bisa menehi penawaran cepet kanggo sampeyan

1. Barang apa sing bisa daktuku saka Pasar Grosir China?

1. Barang apa sing bisa daktuku saka Pasar Grosir China
1. Natal lan Party Item
2. Dolanan
3. Plastik lan Kluwarga Item
4. Barang Keramik lan Kaca
5. Kothak bagasi lan Tas
6. Furnitur lan Omah Furnishing
7. Sepatu Kulit lan Sandal
8. Piranti keras
9. Alat Listrik
10. Sekolah Gunakake Item
11. Sandhangan lan Klamben
12. Sprei lan Sprei
13. Bahan kain
14. Olahraga Item
15. Pet persediaan
16. Luwih akeh

Yiwu minangka pusat dagang paling gedhe ing donya.Sampeyan bisa nemokake apa wae sing dikarepake ing kana.Amarga saben provinsi duwe profesi dhewe, mula kita mbangun kantor ing Yiwu, Ningbo, Shantou, Guangzhou kanggo nyukupi kabutuhan klien.

2. Napa sampeyan butuh agen yiwu dagang?

1. Luwih saka 80% pabrik ora duwe Lisensi Ekspor dhewe
2. Umume pabrik ora duwe staf sing bisa basa Spanyol & Inggris sing makarya karo pembeli skala cilik ing China.
3. Umume panyedhiya sing diverifikasi minangka perusahaan dagang ing China nanging padha pura-pura dadi pabrik nyata lan para klien ora bisa ngomong saka informasi palsu online.
4. Mulane dagang agen mbutuhake.Layanan agen purchasing sing apik ora mung bisa nyuda risiko tuku saka China, nanging uga bisa mbantu sampeyan ngirit wektu, biaya lan tenaga kanggo sumber, verifikasi, kontrol kualitas lan layanan sawise adol.

3. Nalika aku lunga menyang yiwu, kepiye cara kerja bareng?

1. Sampeyan ngirim kula jadwal trip kanggo bantuan kanggo Book hotel lan transportasi
2. Kita bakal ngatur loro Staff kanggo tindakake karo sampeyan lan bisa ing pasar utawa pabrik
3. Kita bakal ngirim kabeh informasi ing wayah wengi utawa nyithak dokumen kasebut ing wayah esuk.
4. Sampeyan kudu pindhah menyang kantor kanggo mriksa lan konfirmasi pesenan sadurunge ninggalake Yiwu.
Kita ngatur kabeh prekara, kayata: hotel, transportasi, staf, alat (tape, notebook, kamera lsp.), informasi pabrik, informasi sumber produk.Klien ora kuwatir babagan karya ing Yiwu.

4. Apa rega sampeyan luwih murah tinimbang pemasok saka Alibaba utawa Made in China?

Pemasok ing platform B2B bisa uga pabrik, perusahaan dagang, perantara bagean kapindho utawa malah katelu. Ana atusan rega kanggo produk sing padha lan angel banget kanggo ngadili sapa dheweke kanthi mriksa situs web. Pancen, klien sing tuku saka China sadurunge bisa ngerti, ora ana rega paling murah nanging murah ing China.

Kita tetep janji yen rega sing dikutip padha karo supplier lan ora ana biaya sing didhelikake liyane.Kita nawakake cara sing luwih gampang kanggo tuku barang saka macem-macem supplier sing bisa uga ana ing macem-macem kutha. Iki sing ora bisa ditindakake para pemasok platform B2B amarga biasane mung fokus ing siji produk lapangan.

Klien kita

Kita wis nyedhiyakake layanan impor China kanggo luwih saka 1,500 klien.Padha banget wareg karo kualitas layanan lan produk, rega competitive.


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita
Obrolan Online WhatsApp!