FAQ

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

1. Barang apa sing bisa dakgawe saka Pasar Grosir China?

1. Barang Natal lan Pesta 2. Dolanan 3. Barang Plastik lan Kluwarga 4. Barang Keramik lan Gelas 5. Koper Koper lan Kaca 6. Perabotan lan Perabotan Omah 7. Sepatu Kulit lan Sandal 8. Piranti Hardware 9. Alat Listrik 10. Sekolah Gunakake Barang 11. Sandhangan lan Klamben 11. Sprei lan Tutup Tempat Tidur 12. Bahan kain 13. Barang Olahraga 14.
Yiwu minangka pusat dagang paling gedhe ing saindenging jagad . Sampeyan bisa nemokake apa wae sing dikarepake. Amarga saben provinsi duwe profesi dhewe, mula dibangun kantor ing Yiwu, Ningbo, Shantou, Guangzhou kanggo nyukupi kebutuhan klien.

2. Kepiye layanan sampeyan?

1. Produk sumber sing sampeyan butuhake lan kirim kutipan
2. Pandhuan Pasar Yiwu lan audit Pabrik
3. Pesenan pesanan lan tindakake produksi
4. Repacking lan desain produk
5. inspeksi lan kontrol kualitas
6. Layanan panyimpenan lan konsolidasi gratis
7. Penawaran konsultasi ngimpor
8 Nangani dokumen sing relevan
9. Mbebasake bea lan kiriman

Kita bisa nindakake luwih saka sing sampeyan kira

3. Nalika aku menyang yiwu, kepiye cara kerja bareng?

1. Sampeyan ngirim jadwal perjalanan kanggo mbantu sampeyan memesan hotel lan ngeterake
2. Kita bakal ngatur loro staf kanggo ngetutake sampeyan lan kerja ing pasar utawa pabrik
3. Kita bakal ngirim kabeh informasi ing wayah wengi utawa nyithak dokumen ing esuk.
4. Sampeyan kudu lunga menyang kantorku kanggo mriksa lan konfirmasi pesenan sadurunge sampeyan ninggalake Yiwu.
We ngatur kabeh iku ing advance, kaya: hotel, transportasi, Kadinas, pribadi (tape, notebook, kamera etc ..), Alexa pabrik, produk raw informasi. Klien aja padha sumelang ing karya ing Yiwu.

4. Apa regane luwih murah tinimbang pemasok saka Alibaba utawa Made in China?

Pemasok ing platform B2B bisa uga pabrik, perusahaan dagang, perantara nomer loro utawa malah katelu. Ana atusan rega kanggo produk sing padha lan angel banget kanggo milih sapa kanthi mriksa situs web. Sejatine, klien sing tuku saka Sadurunge China ngerti, ora ana rega paling murah ing China.

Kita netepi janji yen rega sing dikutip padha karo pemasok lan ora duwe biaya umpet-umpet liyane. We nawakake sampeyan cara sing luwih gampang kanggo tuku barang saka macem-macem pemasok sing bisa uga ana ing macem-macem kutha. Iki sing ora bisa ditindakake para pemasok platform B2B, amarga biasane mung fokus ing siji produk lapangan.

5. Suwene aku bakal pesen?

. Wektu pengiriman utamane bakal gumantung karo rong faktor: kasedhiyan barang lan layanan pengiriman.
. Kita nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem layanan transportasi, kayata ekspres, angkutan udara, Transportasi laut, transportasi rel, FCL lan LCL.

6. Apa ana MOQ nalika ngirim pesen saka sampeyan?

Yen pabrik duwe saham sing cukup, kita bisa nampa jumlah sampeyan;
Yen ora cukup stok, pabrik bakal njaluk MOQ produksi anyar.

7. Kepiye cara mbayar?

1. Sawise pesenan digawe, sampeyan kudu mbayar 30% regane barang minangka deposti kanggo kita (Produk anti-epidemi kudu mbayar 50% nilai barang minangka deposit).
2. Nawakake syarat pembayaran sing fleksibel, istilah pembayaran T / T, L / C, D / P, D / A, O / A kasedhiya miturut panjaluk pelanggan.

8. Yen aku wis tuku saka China, apa sampeyan bisa mbantu ngekspor?

Ya! Sawise tuku dhewe, yen kuwatir karo supplier ora bisa nindakake kaya sing dibutuhake, kita bisa dadi asisten kanggo nyurung produksi, mriksa kualitas, ngatur pemuatan, ekspor, deklarasi bea cukai lan layanan purna jual. Ragad layanan bisa dirundingake.

9. Napa sampeyan butuh agen yiwu dagang

1. Luwih saka 80% pabrik ora duwe Lisensi Ekspor dhewe
2. Umume pabrik ora cukup akeh staf sing ngomongake basa Spanyol & basa Inggris sing kerja bareng para pembeli skala menengah cilik ing China.
3. Umume pemasok sing diverifikasi minangka perusahaan dagang ing China nanging dheweke pura-pura dadi pabrik nyata lan klien ora bisa menehi katrangan saka informasi palsu online.
4. Mula dagang agen butuh. Layanan agen tuku mandeg mandhep ora mung bisa nyuda risiko tuku saka China nanging uga bisa mbantu sampeyan nglancarake wektu, biaya lan upaya kanggo sumber, verifikasi, kontrol kualitas lan layanan purna jual.

10. Apa kekuwatan sampeyan?

1. Luwih saka 23 taun pengalaman ngimpor & ngekspor agen
2. Nduwe luwih saka 1200 staf. Akeh staf sing duwe pengalaman luwih saka 10 taun. Dheweke ngerti pasar kanthi cukup lan mesthi bisa nemokake pemasok sing bener kanthi efisien.
3. Klompok kita wis nggawe hubungan dagang sing stabil karo luwih saka 10000 pabrik Cina lan 1500 klien saka luwih saka 120 negara. Kayata Amerika, Brasil, Venezuela, Meksiko, Kolombia, Argentina, Spanyol, Peru, Paraguay lan sapanunggalane
4. Dumunung ing Yiwu, uga duwe kantor ing Yiwu, Ningbo, Shantou, Guangzhou
5. Duwe showroom 10.000 m² lan gudang 20,000m²
6 500+ Staf sing ngomong fasih ing Inggris lan Spanyol
Ana luwih akeh kekiyatan sing durung kita dhaptar

11. Kepiye carane aku bisa tekan kutha Yiwu?

The Yiwu banget cedhak karo Shanghai lan Hangzhou, sampeyan bisa njupuk kacepetan dhuwur Sepur utawa bis kutha Shanghai, yen perlu, kita uga bisa ngatur mobil Pick munggah saka bandara.
Yiwu uga duwe line pesawat saka Guangzhou, Shenzhen, Shantou lan Hong Kong.

12. Kepiye babagan keamanan umum Yiwu?

Kutha Yiwu aman banget lan sepi, sampeyan bakal weruh akeh wong asing sing mlaku-mlaku sanajan wayah tengah wengi. Dheweke bakal menyang bar utawa njupuk pesta karo kanca-kanca.

Arep digarap US?


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
Tampilan Online Chat!