Le Aafiaga Lelei o le Fa'aititia o le tau o le RMB i luga o oloa mai Saina

Talu mai Aperila 2022, na aʻafia i itu eseese, o le fesuiaiga o le RMB e faasaga i le US dollar ua pa'ū vave, faʻaititia pea.E oʻo mai i le aso 26 o Me, o le faʻatusatusaga tutotonu o le fesuiaiga o le RMB ua pa'ū i le 6.65.

O le 2021 o le tausaga lea na faʻateleina ai fefaʻatauaʻiga a Saina i fafo, faʻatasi ai ma oloa auina atu i fafo e oʻo atu i le US $ 3.36 trillion, faʻamautu se faamaumauga fou i le tala faasolopito, ma o loʻo faʻateleina foʻi le vaega o oloa auina atu i fafo.Faatasi ai ma i latou, o vaega e tolu o loʻo i ai le tele o le tuputupu aʻe o: masini ma eletise oloa ma oloa faʻatekonolosi, oloa faʻamalosia galuega, uʻamea, uʻamea e le o ni ferrous ma vailaʻau.

Ae ui i lea, i le 2022, ona o mea taua e pei o le paʻu o manaoga i fafo, o le faʻamaʻi i totonu o le atunuʻu, ma le mamafa tele o le sapalai sapalai, o le faʻatupulaia o oloa auina atu i fafo na paʻu tele.O lona uiga o le 2022 o le a faʻafeiloaʻi ai se vaitau aisa mo pisinisi i fafo.

O le tusiga o aso nei o le a iloiloina mai le tele o itu.I lalo o ia tulaga, pe talafeagai pea le fa'aulufale mai o oloa mai Saina?E le gata i lea, e mafai ona e alu e faitau: Le Ta'iala Atoa mo le Fa'aulufaleina mai Saina.

1. Fa'aititia le tau o mea mata'utia, tau pa'u

O le si'itia o tau o meafaitino i le 2021 e iai sona a'afiaga mo i tatou uma.Laau, kopa, suau'u, sila ma pa'u o mea mata uma ia e toetoe lava a le mafai e le au fa'atau oloa ona aloese mai ai.A'o si'itia tau o mea mata'utia, o tau o oloa i le 2021 ua si'i tele fo'i.

Ae ui i lea, faatasi ai ma le faʻaititia o le RMB i le 2022, pa'ū tau o meafaitino, tau o le tele o oloa o le a pa'ū foi.Ose tulaga lelei tele lea mo tagata fa'aulufale mai.

2. Ona o le le lava o le fua faatatau faagaoioia, o le a faia e nisi o falegaosi oloa le taulamua e faaitiitia tau mo tagata faatau

A faatusatusa i le tausaga ua mavae oka atoa, o falegaosimea o lenei tausaga e mautinoa lava le le faaaogaina.I le tulaga o falegaosimea, o nisi fale gaosi ua naunau foi e faaitiitia tau, ina ia ausia le faamoemoe o le faateleina o poloaiga.I se tulaga faapena, MOQ ma tau e sili atu le avanoa mo feutagaiga.

3. Ua pa'u le tau o felauaiga

Talu mai le a'afiaga o le COVID-19, ua si'itia le tau o uta i le sami.O le maualuga na oʻo lava i le 50,000 US tala / maualuga kapeneta.Ma e ui lava ina maualuga tele uta i le vasa, e le o lava lava ni pusa e fa'afetaui ai le mana'oga o uta.

I le 2022, ua faia e Saina se faasologa o faiga e tali atu ai i le tulaga o iai nei.O le tasi o le taofia lea o moliaga faasolitulafono ma sii i luga le tau o uta, ae o le isi o le faaleleia atili lea o le kilia o le tiute ma faaitiitia le taimi e nonofo ai oloa i totonu o uafu.I lalo o nei faiga, ua matua pa'ū le tau o felauaiga.

I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o mea lelei i luga mo le faʻaulufale mai mai Saina.I mea uma, faʻatusatusa i le 2021, tau faʻaulufale mai i le 2022 o le a matua maualalo.Afai o loʻo e mafaufau pe faʻaulufale mai oloa mai Saina, e mafai ona e vaʻai i la matou tusiga e fai ai se faʻamasinoga.I le avea ai ma se tagata tomai faapitoasourcing agentma le 23 tausaga o le poto masani, matou te talitonu o le taimi nei atonu o le taimi sili lea e aumai ai oloa mai Saina.

Afai e te fiafia, e te mafaiafaafesootai matou, matou o lau paaga faatuatuaina i Saina.


Taimi meli: Me-26-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou
WhatsApp Online Chat!