FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

1. Barang naon anu kuring tiasa mésér ti Pasar Grosir Cina?

1. Barang Natal sareng Pesta 2. Dolanan 3. Plastik sareng Barang Bumi 4. Barang Keramik sareng Gelas 5. Buleud sareng Kantong 6. Jati sareng Perabotan Bumi 7. Sapatu Kulit sareng Sendal 8. Alat Pakakas 9. Alat Listrik 10. Sakola Anggo Barang 11. Baju sareng Ganti baju 11. Sprei sareng Saré Parangkat 12. Bahan lawon 13. Barang Olahraga 14. Suplai Piaraan 15. Langkung seueur
Yiwu salaku pusat perdagangan panggedéna di dunya . Anjeun tiasa mendakan naon waé anu anjeun pikahoyong di dinya. Kusabab unggal propinsi ngagaduhan profesi nyalira, janten urang ngawangun kantor di Yiwu, Ningbo, Shantou, Guangzhou pikeun nyumponan kabutuhan klien.

2. Kumaha jasa anjeun?

1. Produk sumber anu anjeun peryogikeun sareng kirimkeun cutatan
2. Pitunjuk Pasar Yiwu sareng Inok Pabrik
3. Pesenan tempat sareng susulan produksi
4. Repacking produk sareng desain
5. pamariksaan sareng kontrol kualitas
6. Layanan gudang sareng konsolidasi gratis
7. Tawaran konsultasi impor
8 Nanganan dokumén anu aya hubunganana
9. Bébas bea cukai sareng kiriman

Urang tiasa langkung seueur tibatan anu anjeun pikirkeun

3. Nalika kuring angkat ka yiwu, kumaha urang damel babarengan?

1. Anjeun ngirimkeun jadwal perjalanan anjeun pikeun ngabantosan anjeun pikeun mesen hotél sareng angkot
2. Kami bakal ngatur dua staffs pikeun nuturkeun sareng anjeun sareng damel di pasar atanapi pabrik
3. Kami bakal ngirim sadaya inpormasi dina wengi atanapi nyetak dokumén dina énjingna.
4. Anjeun kedah angkat ka kantor kuring pikeun mariksa sareng mastikeun pesenna sateuacan anjeun angkat ti Yiwu.
Urang ngatur sagala hal sateuacanna, kawas: hotél, angkutan, staffs, parabot (tape, notebook, kaméra jsb ..), informasi pabrik, produk sourcing informasi. Klién ulah salempang karya dina Yiwu.

4. Naha harga anjeun langkung handap dibandingkeun pemasok ti Alibaba atanapi Made in China?

Panyekel dina platform B2B tiasa janten pabrik, perusahaan dagang, bagian tengah kadua atanapi malah katilu. Aya ratusan harga pikeun produk anu sami sareng hésé pisan nangtoskeun saha aranjeunna ku mariksa halaman wébna. Sabalikna, palanggan anu ngagaleuh ti Cina sateuacanna terang, teu aya harga anu panghandapna tapi langkung handap di Cina.

Kami tetep janji yén harga anu dikutip sami sareng panyadia sareng henteu aya biaya anu disumputkeun anu sanés. Kami nawiskeun anjeun cara anu langkung gampang pikeun mésér barang tina panyadia anu sanés anu aya di kota anu sanés. Ieu anu teu tiasa dilakukeun ku panyadia platform B2B sabab biasana ngan ukur fokus kana hiji produk sawah.

5. Sabaraha lami bakal mesen kuring?

. Waktos pangiriman utamina bakal gumantung kana dua faktor: kasadiaan barang sareng jasa pengiriman.
. Kami nyayogikeun palanggan sareng sababaraha layanan transportasi, sapertos express, angkutan udara, Transportasi laut, transportasi rel, FCL sareng LCL.

6. Naha aya MOQ nalika nempatkeun pesenan ti anjeun?

Upami pabrik gaduh saham anu cekap, urang tiasa nampi kuantitas anjeun;
Upami saham henteu cekap, pabrik bakal naroskeun MOQ pikeun produksi énggal.

7. Kumaha cara urang mayar?

1. Saatos mesen disimpen, anjeun kedah mayar 30% tina nilai barang sakumaha deposti ka kami (Produk anti epidemi kedah mayar 50% tina nilai barang salaku setoran).
2. Nawiskeun istilah pembayaran anu fleksibel, istilah pembayaran naon waé T / T, L / C, D / P, D / A, O / A sayogi dina paménta konsumén.

8. Upami kuring parantos ngagaleuh ti Cina, anjeun tiasa ngabantosan kuring pikeun ngekspor?

Leres! Saatos pameseran ku nyalira, upami anjeun hariwang ngeunaan supplier moal tiasa ngalakukeun sakumaha anjeun ngabutuhkeun, urang tiasa janten asistén anjeun pikeun nyorong produksi, mariksa kualitas, ngatur loading, ékspor, deklarasi bea cukai sareng layanan purna jual. Fee jasa tiasa dibahas.

9. Naha anjeun peryogi agén yiwu dagang

1. Langkung ti 80% pabrik teu ngagaduhan Lisénsi Ékspor masing-masing
2. Kaseueuran pabrik henteu cekap nyarios basa Spanyol & staf nyarios basa Inggris damel sareng pembeli skala menengah di Cina.
3. Kaseueuran pemasok anu aranjeunna diverifikasi salaku perusahaan dagang di Cina tapi aranjeunna pura-pura janten pabrik anu nyata sareng para nasabah henteu tiasa ngawartosan aranjeunna tina inpormasi palsu online.
4. Maka dagang agén peryogi. Jasa agén paméséran hiji-stop saé henteu ngan ukur tiasa ngirangan résiko tina ngagaleuh ti Cina tapi ogé tiasa ngabantosan anjeun pikeun ningalikeun waktos, biaya sareng upaya dina sumber, verifikasi, kontrol kualitas sareng layanan purna jual.

10. Naon kakuatan anjeun?

1. Langkung ti 23 taun pangalaman impor & ékspor agén
2. Gaduh langkung ti 1200 staffs. Seueur staffs urang gaduh langkung ti 10 taun pangalaman. Aranjeunna terang pasarna saé pisan sareng sok tiasa mendakan pemasok anu leres éfisién.
3. Grup kami parantos ngawangun hubungan perdagangan anu stabil sareng langkung ti 10000 pabrik Cina sareng 1500 klien ti langkung ti 120 nagara. Kayaning Amérika, Brasil, Vénézuéla, Méksiko, Kolombia, Argéntina, Spanyol, Peru, Paraguay sareng saterasna
4. Tempatna di Yiwu, ogé ngagaduhan kantor di Yiwu, Ningbo, Shantou, Guangzhou
5. Kagungan showroom 10.000 m² sareng gudang 20,000m²
6 500+ Staf anu nyarios lancar basa Inggris sareng Spanyol
Aya langkung seueur kakuatan anu teu kami daptar

11. Kumaha cara kuring nepi ka kota Yiwu?

The Yiwu pisan deukeut kalawan Shanghai tur Hangzhou, anjeun tiasa nyandak speed tinggi karéta atawa beus kota ti Shanghai, lamun perlu, urang ogé bisa ngatur mobil ka nyokot anjeun ti bandara.
yiwu ogé miboga garis hiber ti Guangzhou, shenzhen, shantou jeung Hong Kong.

12. Kumaha ngeunaan kaamanan umum Yiwu?

Kota Yiwu aman pisan sareng sepi, anjeun bakal ningali seueur urang asing jalan-jalan bahkan waktos tengah wengi. Aranjeunna bakal angkat ka palang atanapi nyandak pésta sareng rerencangan.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


Kirim pesen ka kami:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
WhatsApp Online Chat!