Produktet e Shën Valentinit

Produkte të Shën Valentinit me shumicë 

Sellersunion është agjenti kryesor ndihmues në Kinë me 23 vjet përvojë në eksportin e importit, ka magazinë 20000m² dhe sallë ekspozite 10000m². Ne kemi krijuar marrëdhënie të qëndrueshme bashkëpunimi me 10.000+prodhues. Pavarësisht nëse jeni shumicë, shitës me pakicë ose dyqan online, ne mund t'ju ndihmojmë të gjeni prodhues të besueshëm të Kinës, të ndiqni prodhimin, të kontrolloni cilësinë dhe të dërgoni në vendin tuaj.
Shitja e produkteve me etiketë private është çelësi për më shumë fitim dhe sukses në çdo treg sot. Agjenti juaj mund të ofrojë një sërë zgjidhjesh të etiketave private sipas kërkesave tuaja të dizajnit dhe kostos, duke ju lejuar të dalloni më tej veten nga konkurrentët për sa i përket ngjyrës, paketimit, logos ose veprave të artit.
Ne ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve të Shën Valentinit me shumicë, nga lodra prej pelushi, kuti dhuratash deri në filxhan, dekorim.

Shikoni Disa Produkte të Shën Valentinit

Arinjtë e Shën Valentinit & Lodrat prej Pelushi dhe Gnomes

Kutitë dhe çantat dhe kartat e Shën Valentinit

Kutitë dhe çantat e Shën Valentinit & Paketimi dhe Kartat

Balona të Shën Valentinit & Qirinj & Kurora & Dekore të tjera

Turiqe dhe Jastëkë për Shën Valentin dhe Veshje & Pajisje të tjera shtëpiake


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni
Bisedë në WhatsApp Online!