Historia jonë

Historia e Unionit të Shitësve

E themeluar në 1997, mban interesin kontrollues të 14 filialeve

Historia jonë

★ 1997 Sellers Union regjistron dhe vendos në Zonën e Tregtisë së Lirë Ningbo

Union Unioni i Shitësve regjistron dhe vendos në Zonën e Tregtisë së Lirë Ningbo dhe kapitali i regjistruar është 1.5 milion juanë.
♦ Ka 7 persona në ekipin themelues, përfshirë Z. Patrick Xu dhe Znj. Rainbow Wang.
Exports Kryesisht eksporton produkte plastike shtëpiake si perde banje, mbulesë tavoline etj.

★ 1999 Transformohet në eksportuesin më të hershëm të mallrave të përgjithshme në Ningbo

Union Unioni i Shitësve ka një xhiro prej më shumë se 10 milion dollarë.
♦ Bëhet një pionier në industrinë e përgjithshme të eksportit të mallrave.
Krijon një zyrë blerjeje në Yiwu, Provinca Zhejiang.

2000 Est Themelon një qendër ekspozite për produktet 1000m² në Ningbo

Union Unioni i Shitësve ka një xhiro prej 12 milion dollarë amerikanë dhe nderohet me një titull të ndërmarrjes së përparuar të tregtisë së jashtme në zonën e lidhur.
♦ Vendoset në Ningbo Convention and Building Exhibition Centre.

★ 2001 Grupi i parë i ndërmarrjeve private mori të drejtën e import-eksportit të vetë-menaxhuar

Union Unioni i Shitësve u bë grupi i parë i ndërmarrjeve private që morën të drejtën e import-eksportit të vetë-menaxhuar të së drejtës së import-eksportit në zonën e lidhur.
Amount Shuma e saj e shitjeve eksportuese të vetë-menaxhuar tejkaloi 15 milion dollarë.

★ 2004 Ndërtoi dhe menaxhoi një qendër logjistike për shpërndarjen dhe magazinimin në Ningbo

Volume Vëllimi i eksportit dhe importit i arritur nga Sellers Union dhe Market Union tejkaloi 40 milion dollarë.
♦ Një ndërtesë logjistike për shpërndarjen dhe magazinimin u ndërtua dhe u administrua në Ningbo.

★ 2006 Furnizuesit VIP arritën në 1000, numri i përgjithshëm i produkteve arriti në 50,000

Volume Vëllimi i eksportit dhe importit i arritur nga Sellers Union, Union Union, Global Union dhe Union Source tejkaloi 100 milion dollarë.
♦ Union Chance u themelua në Yiwu.
♦ Një sallë e ekspozitës së produkteve, si dhe një qendër logjistike për shpërndarjen dhe magazinimin u krijua në Yiwu.
Markets Tregjet tona globale arritën 60 vende.

Top 2007 Top 50 në Industrinë e Shërbimeve, Ndërmarrja e Importit dhe Eksportit Besnik Ningbo

Import Ndërmarrja e Importit dhe Eksportit Besnik Ningbo
50 50 më të mirat në industrinë e shërbimeve
♦ Kompania e Nënkryetarit të Shoqatës së Bizneseve Ningbo
♦ Kompania e re- "Union Fashion Trading Co." u gjet.
Office Zyra e Yiwu u zhvendos në ndërtesën e re e cila ka një sipërfaqe prej 4,000 metra katrorë.

Top 2008 Top 50 në Industrinë e Shërbimeve, Ndërmarrja Importuese dhe Eksportuese e Besueshme e Ningbo

100 100 ndërmarrjet më të mira në Ningbo,
100 100 ndërmarrjet më të mira në Zhejiang të industrisë së shërbimeve
♦ 500 ndërmarrjet kryesore në industrinë e shërbimeve të Kinës
♦ Kompania e nënkryetarit të ndërmarrjeve të tregtisë së jashtme Ningbo
♦ Punonjësit janë mbi 300 persona
♦ Grupi dhuroi më shumë se 30 milion në zonat e goditura nga tërmeti në Wenchuan
♦ Mori çmimin e "Charity Company".

★ 2010 Sellers Union Group u themelua, eksporti dhe importi tejkaluan 200 milion dollarë

♦ Eksporti dhe importi tejkaluan 200 milion dollarë, tregjet globale arritën në 120 vende, furnizuesit VIP arritën në 2000 dhe numri i përgjithshëm i produkteve arriti në më shumë se 100,000.
♦ Bulid qendrën e ekspozitës së produkteve të reja në Ningbo, rreth 4000㎡.
♦ Një nga aksionarët për bashkëpunimin e investimeve të sipërmarrjeve Ningbo Huajian., LTD., Kapitali i regjistruar është 100 milion juanë.

★ 2012 Vazhdimisht në listën e ndërmarrjeve më të mira të importit dhe eksportit Ningbo 108

Center Shantou Operation Center u themelua.
Area Zona e operimit të magazinimit të logjistikës Yiwu zgjerohet në 20000㎡.
♦ Fitoni kualifikimin e "ndërmarrjes së menaxhuar të kategorisë AA".
Zgjedhur si një ndërmarrje pilot e menaxhimit të zinxhirit të furnizimit të tregtisë së jashtme.
Union Sellers Union fitoi titullin e firmave të njohura në provincën Zhejiang.

Vice Nënkryeministri kinez Wang Yang 2013 vizitoi dhe rezervoi grupin tonë

♦ Numri i të punësuarve arriti në 1000
♦ Shuma mujore e importit dhe eksportit arriti në 58 milion dollarë amerikanë dhe 520 milion ishte qarkullimi gjatë gjithë vitit.
♦ Fitoni kualifikimin e "ndërmarrjes së menaxhuar të kategorisë AA".
Center Qendra e Operacioneve Yiwu u zhvendos në një ndërtesë zyre me një familje të vetme 20,000
♦ Përzgjedhur si një zëvendës-kryetar anëtar në këshillin e pestë të dhomës ndërkombëtare të tregtisë provinciale dhe si një anëtar kryetar në dhomën e zonës së lidhur të tregtisë Ningbo.
♦ E titulluar me "Ndërmarrja e Shtabit Advantageous Ningbo", "Ndërmarrja Kryesore e Tregtisë së Jashtme Ningbo", "10 ndërmarrjet kryesore në rritje në industrinë e shërbimeve", "njësia e përparuar në ndërmarrjen harmonike".
Union Unioni i Shitësve u vlerësua me "ndërmarrje pioniere në zhvillimin e tregtisë së jashtme", "markë e eksportit Zhejiang" dhe "ndërmarrje e favorshme e tregtisë së jashtme Ningbo".
♦ Themeloni "Fondacionin e Dashurisë së Unionit të Shitësve"

★ 2014 Renditet si i 37-ti i Ndërmarrjes Top 50 të Ningbo, me një kapital të regjistruar prej 200 milion RMB

♦ Lindin një seri filialesh të reja si Bestore (tregtia elektronike ndërkufitare), Port në Port (agjent ndërkombëtar i ngarkesave), U Trade (shërbim i përgjithshëm ndërkombëtar) etj. Ekosfera e shërbimit të tregtisë ndërkombëtare është paraqitur.
♦ Ne kemi marrë disa herë vizita nga delegacioni i nivelit të lartë i qeverisë së huaj.
♦ Na jepet Njësia e Nderimit të Kontratës dhe Akreditimit, Marka Top Eksportuese e Kinës, Top 10 Pronarët e Ndërmarrjeve të Tregtisë Ndërkombëtare.

★ 2015 Zgjerimi i zgjeruar i shërbimit të tregtisë së jashtme, u dha 2015 Ningbo Top 10 Punëdhënësit

♦ Ne zgjeruam zinxhirin e shërbimit të tregtisë së jashtme më tej dhe lëshuam platformën e Sellersunion Online, e cila mund të shfaqë në internet produkte për klientët brenda dhe jashtë vendit, të vendosim U Tour Trip, i cili mund të ofrojë shërbim të përgjithshëm të tregtisë së jashtme dhe shërbim udhëtimi.
♦ Përmirësimet në strukturën e grupit përmbajnë vendosjen e Deportimit të Menaxhimit të Rrezikut, Deportimit Online të Produkteve dhe Deportimit të IT.

★ 2016 Qarkullimi i biznesit eksportues rritet në mënyrë të qëndrueshme. U krijuan dy kompani të reja dege

♦ Ne zgjeruam biznesin importues B2C dhe bëhemi një nga aksionarët më të mëdhenj të YYQUGOU dhe YYLEGOU.
♦ Aleat me Zhejiang Saibole, kompania e listuar Yunsheng Corp, fondi udhëzues i industrisë së qytetit, Sellers Union Group ka krijuar fondacionin Saiyun për të investuar projekte lokale të teknologjisë së lartë në Ningbo. Fondacioni investoi me sukses filmin në ekran "Familja Qesharake" do të thotë se Unioni i Shitësve ka vendosur një hap të ri investimi në fusha të reja.
♦ Sellers Union Group gjithashtu renditet në "Ningbo Top 50 Ndërmarrjet Private të vitit", vazhdojnë të mbajnë nderin e "Yiwu Punëdhënësi më i Mirë i vitit" dhe u bë "partneri strategjik" i Sinosure Ningbo.

★ 2017 Zhvillimi i dyanshëm i mallrave të përgjithshme dhe produkteve të specializuara të serive

Rritja e konsiderueshme e tregtisë elektronike ndërkufitare, logjistikës ndërkombëtare dhe turizmit të personalizuar
♦ Investimi në UMS, që lidhet me zonën e shërbimit të marketingut të markës jashtë shtetit.
Completed Në thelb përfundoi ndërtimi i platformës së Sellers Union Online, me hyrjen e 15,000 furnitorëve, 500,000 produkteve dhe mbi 2,000 klientëve të huaj.
♦ Bashkëpunimi me Ningbo Education Bureau për të realizuar 'Projektin e Mirëqenies Publike për Universitetin Sellers International dhe Hong Kong, Makao dhe Shkëmbimin Kulturor Studentor të Tajvanit' për të mbështetur mijëra studentë ndërkombëtarë për të vizituar qytetet historike dhe kulturore të Kinës.

Income Të ardhurat vjetore të funksionimit 2019 tejkaluan 4 miliardë juanë, që ruan një rritje dyshifrore

Dëshmuar një rritje të qëndrueshme të mallrave të konsumit ditor, thelluar zhvillimin e zhvillimit profesional të produktit, arriti një rritje të konsiderueshme në biznesin ndërkufitar të eksportit të tregtisë elektronike; ekosistemi duke përfshirë logjistikën ndërkombëtare, turizmin, ekspozitën u bë më i fortë.
♦ Reformuar dhe azhurnuar mekanizmin e partnerit të biznesit, dhe organizoi mbi 100 partnerë biznesi për të patur turne studimi në Japoni dhe Gjermani.
Expl Eksploroi aktivisht prodhimin e menaxhimit, investoi në kontrollin e Yiwu Weisina Imp & Exp Co, Ltd, Ningbo Auland Imp & Exp Co, Ltd dhe Ningbo Paramont Imp & Exp Co, Ltd, themeluar Hangzhou Union Deco Imp & Exp Co, Ltd.

Filialet tona

Ne jemi partneri juaj realibe në Kinë

Providing professional one stop buying export service for clients worldwide.  Start Win-Win Cooperation.


Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
WhatsApp Online Chat!