Zona e shkrimit

Mirë se vini në vendin më të mirë për artikuj shkrimi me shumicë

Shitje me shumicë në Kinë

Sellersunion është agjenti kryesor ndihmues në Yiwu Kinë me 25 vjet përvojë.Ne kemi bashkëpunuar me mbi 5,000 prodhues të verifikuar të artikujve në Kinë, duke ju lejuar të merrni me lehtësi artikujt më të fundit në treg me çmim të mirë.

Ne kemi shërbyer mbi 1500 supermarkete, shitës me shumicë, pakicë dhe kemi një reputacion të mirë në botë.Mbi 1200 stafet tona profesionale mund të kujdesen për të gjitha fazat e importit tuaj nga Kina, të rrisin konkurrencën tuaj në treg.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë pajisjesh zyrash me shumicë, artikuj shkollorë dhe pajisje të tjera.Dhe ne kemi një ekip projektimi, kështu që pavarësisht nga kërkesat tuaja, ne kemi një zgjidhje të personalizuar që plotëson nevojat tuaja.

20,000+ artikuj shkrimi në Kinë me shumicë

Dëshironi të shisni artikuj shkrimi me shumicë nga Kina?

Ne kemi burime të bollshme shkrimi në Kinë, mbajmë krah për krah trendet e tregut të artikujve shkrimi dhe vazhdojmë të mbledhim produkte të reja me çmime konkurruese, duke siguruar që klientët tanë të jenë gjithmonë të parët që marrin mundësi të reja biznesi.

Shumë nga klientët tanë bashkëpunues kanë zhvilluar më tej biznesin e tyre.Pavarësisht se nga cili vend jeni, ju mund të gjeni lehtësisht produkte që mund të shiten mirë në vendin tuaj nëpërmjet nesh.

Nëse dëshironi të shihni më shumë artikuj shkrimi në Kinë ose të merrni pjesë në panairin e Kinës, ose dëshironi të shisni me shumicë lloje të tjera të nevojave të përditshme, thjesht na kontaktoni.

Showroom-i ynë


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni
WhatsApp Online Chat!