Pasar Grosir Dolanan Yiwu sing Nguntungake - Pandhuan Paling Apik Sampeyan Kudu Dikenal

Apa sampeyan pengin ngimpor dolanan sing duwe bathi saka pasar Yiwu, nanging ora ngerti carane miwiti? Dina iki sampeyan bisa entuk pandhuan pasar dolanan Yiwu sing paling apik lan gampang ngembangake bisnis dolanan. Ayo miwiti njelajah:
1. Ringkesan Pasar Dolar Yiwu
2. Produk lan asal sing kasedhiya ing pasar dolanan Yiwu
3. Napa milih Pasar Dolanan Yiwu
4. Kepiye cara dolanan Grosir saka Yiwu
5. Who can help you easily import toys from China

Ringkesan Pasar Dolanan Yiwu Pasar Dolanan
Yiwu Toy Market is China’s largest toy wholesale market. It is located on the first floor of Yiwu International Trade City. More than 2,000 toy suppliers, as well as a large number of Chinese and international brands, with a business area of more than 20,000 square meters. In addition to selling toys on the first floor, there is also a direct manufacturing center on the fourth floor, which is suitable for mass purchases.
Minangka industri kuat ing Yiwu, dolanan wis didol menyang luwih saka 200 negara lan wilayah. Statistik nuduhake manawa 60% kontainer sing diekspor saka Yiwu ngemot dolanan. Yen sampeyan pengin ngunjungi Pasar Dolar Yiwu, ati-ati aja nganti ngganggu liburan Musim Semi. Biasane jam kerja saka 09:00 nganti 17:00, nanging ditutup nganti 15 dina sajrone Festival Musim Semi.

Produk Dolanan Yiwu sing kasedhiya lan asal usul
1. Pasar grosir dolanan iki duwe papat kabupaten, saben kabupaten duwe 12 lurung. Ing ngisor iki kalebu macem-macem jinis area dolanan:
Area B:
Area C: dolanan mewah, dolanan tiup, dolanan pesta, dolanan plastik, nomer bilik yaiku 1201-1800;
Zona D: dolanan plastik, dolanan listrik, dolanan kayu, nomer bilik yaiku 1801-2400;
Zona E: Dolanan plastik, dolanan biasa, dolanan hadiah, dolanan pesta, nomer kios 2401-3000;
2. Pasar Grosir Yiwu Toy nglumpukake dolanan novel lan berkualitas tinggi saka saindenging China. Dolanan sing diprodhuksi ing Yiwu umume kalebu dolanan plastik cilik, dolanan mewah, lan dolanan tiup. Basis produksi mapan ing Taman Industri Yixi. Umume dolanan gedhe paling dhuwur saka pasar Guangzhou utawa Chenghai. Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan area produksi dolanan Tionghoa, klik: Enem Pasar Grosir Dolanan Tionghoa.
3. Akeh rekan adol seneng main model anyar utawa populer ing njaba kios utawa ing aula, lan nampilake produk sabisa-bisa. Segmen pasar dolanan Yiwu uga apik, lan sampeyan bisa kanthi gampang njelajah produk saka njaba. Ing ngisor iki sawetara gambar produk saka pasar dolanan Yiwu:

611

Kauntungan saka Pasar Dolanan Yiwu
1. Sampeyan bisa nemokake kabeh dolanan sing dibutuhake ing kene, kalebu dolanan blok, dolanan kapsul ruang, dolanan fidget, dolanan dinosaurus, dolanan pendidikan, dolanan bayi, dolanan TPR, lsp.
2. Nganyari kanthi cepet iku mupangat liyane pasar dolanan Yiwu, kayata: skuter saldo lan trimmer. Saben minggu (utawa malah saben dina) ana desain anyar ing pasar.
3. Jumlah pesanan minimum kurang, lan jumlah pesanan minimum paling murah saka 1 kothak / regane 200 USD. Pengiriman gratis (menyang gudang Yiwu) biasane mbutuhake pemasok sing padha kanggo nyedhiyakake 5-10 kothak CTN. Sing paling penting yaiku rega murah, cocog karo pembeli apa wae.

Cara Tuku saka Pasar Dolanan Yiwu
1. Yen teka ing Pasar Dolanan Yiwu kanggo golek produk kanthi langsung, priksa manawa nganggo sepatu ringan lan sandhangan sing nyaman. Amarga pasar dolanan Yiwu pancen gedhe, bisa uga butuh sedina wae kanggo browsing. Sampeyan bisa nelusuri blok kanthi blok miturut nomer kios. Cathetan: Amarga bedane rega ing antarane kios, luwih becik sampeyan mbandhingake rega luwih saka telung pemasok, lan menehi perhatian kanggo mbandhingake kualitas kanggo ngerti manawa ana ing pabrik. Pasar dolanan Yiwu uga duwe sawetara dolanan saham, sing biasane luwih murah nanging kualitase padha. Biasane mbutuhake wektu luwih suwe kanggo golek produk kasebut. Umume ora bisa njaluk conto kanthi gratis ing kios, amarga umume, mung ana conto kanggo ditampilake lan kudu ditransfer saka pabrik. Rega conto biasane luwih dhuwur tinimbang rega grosir.
Saben toko paling ora duwe siji salesman. Yen sampeyan kasengsem karo produke, sampeyan bisa takon babagan produke lan dheweke bisa ngenalake sampeyan. Sampeyan bisa ngarani "laoban", ngucapake "Lorban", lan ora angel ngutip utawa ngrampungake pitakon sederhana nganggo basa Inggris. Aja lali nyimpen rekaman sawise ngerti babagan rega, bungkus, lan MOQ. Kanggo toko sing kasengsem, sampeyan bisa njaluk kertu bisnis supaya bisa dihubungi mengko. Yen sampeyan wis kerja sama karo agen tuku Yiwu, sawise milih produk sing sampeyan karepake, dheweke bakal mbantu sampeyan ngatasi kabeh proses. Mangga njaluk visa sadurunge ngunjungi China.
2. Yen sampeyan ora bisa teka ing China, sampeyan bisa nggoleki produk pasar dolanan Yiwu liwat saluran online, utawa golek agen tuku Yiwu profesional kanggo nulungi sampeyan. Ana macem-macem jinis supplier online, lan luwih becik verifikasi keandalan sadurunge nggawe pesen. Kanggo proses impor lengkap saka China, bukak:
Cara milih pemasok sing dipercaya
Priksa kualitas lan ngatur pengiriman
Lacak lan nampa barang
Sinau istilah perdagangan dhasar

Sapa sing bisa nulungi sampeyan kanthi gampang Impor Dolanan saka China
Sellersunion minangka perusahaan sourcing agent  in Yiwu. We can help you quickly find a reliable manufacturer with the lowest price, follow up production, ensure quality, and deliver door to door. You can also have your own customized private label products to further differentiate yourself from competitors. If you can’t come to Yiwu, our online showroom allows you to choose Chinese toys online. We can also provide live broadcast of Yiwu toy market to see products more intuitively. Save your time and cost, ngubungi kita saiki.


Wektu kiriman: Feb-03-2021

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
Tampilan Online Chat!