Fonotaga Tutotonu o Tausaga a le Aufaifa'atau Union Group ma Gaoioiga Fausia Au

Iulai 16, o Ningbo ma Yiwu o loʻo faʻapotopoto faʻatasi i le Oriental Hotel, faʻatautaia le 2021 i le ogatotonu o le tausaga faigaluega fonotaga.
I le fonotaga, e muamua aumai e le matagaluega manumalo se pese.Na soso'o ai ma fa'ailoga i tagata ta'ito'atasi na maua le fa'ailoga, o le matagaluega na manumalo i le fa'ailoga, o le fa'ailoga fou a tagata fa'atau ma le fa'ailoga fou o fatu.Ina ia fa'aitiitia le vaivai o tagata uma, sa fa'atulaga ai fo'i se ta'aloga i le ogatotonu o le fono.

O le afa pito i lalo o le autu lea o le fonotaga.O le tagata e nafa ma matagaluega na siosiomia sini o galuega a lenei matagaluega, aoteleina le galuega o le afa muamua o le tausaga, ma sailia ma le faaeteete faaletonu i le galuega, ma faia le auʻiliʻiliga loloto o galuega e leʻi maeʻa, ma fautuaina le fuafuaina o le galuega. afa lona lua o le tausaga.Na iu ina lomia e le matou pule sili ma le pule sili se lauga.O lenei fonotaga o se faaiuga atoatoa.

1

I le taeao o Iulai 17, na ofuina uma e le aufaigaluega ni lavalava masani ma toe o mai i le nofoaga.
Ua mae'a ona matou fa'atinoina le fa'atupuina o 'au a le "Best Orchestra", lea e vaevaeina i vaega e 6.Fa'atino mea faifa'aa'oa i luga ole laiga ma fa'amae'a se fa'aaliga pese.O le matafaioi a le aufaaili e matua mauoa, kitara, ukri, piano, pusa paʻu, pese autu, ma isi.Ua mae'a le ta'aloga o pese e 6, lea e fai ai se koneseti la'ititi.Mulimuli ane, ina ua mae'a le "pese o le tina", na fa'ai'u ai galuega faufale.

3

I le aoauli, na matou asiasi atu ai i le fale fou a Ningbo Sellers Union.Fa'atusatusa le Fale o le Iuni a le au fa'atau a le Yiwu, o le fale fou o Ningbo ua fa'aopoopoina le tele o fale.E pei o le faleta'alo, kofe pa, fale fa'aaliga tala'aga vaega.Faatasi ai ma le atinaʻeina o le vaega, matou te faʻalauteleina pea le fua.O loʻo i ai nei le silia ma le 1,200 tagata faigaluega, ma e iai le ofisa i Yiwu, Ningbo, Guangzhou, Shantou, ma Hangzhou.

hdrpl

I nei 23 tausaga, Sellers Union Group e mafai ona maua se atinaʻe lelei e le gata ona o tomai faʻapitoa ma taumafaiga a tagata faigaluega, ae le mafai foi ona tuʻua le lagolago faʻalagolago a le au faʻatau.

hdrpl

Taimi meli: Iul-17-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou
WhatsApp Online Chat!