Fa'ato'a Fa'afafa'a'ai Si'osi'omaga lelei mai Saina — Sourcing Agent

E te mana'o e fa'atau atu ato fa'afafa mai Saina ma maua fa'atau fa'afafa fa'atuatuaina?Faʻavae i luga o matou tausaga o faʻaulufale mai fafo poto masani, o aso nei matou te aumaia ia te oe le taʻiala sili i ato faʻafafa mai Saina!

E matua vevela le maketi o ato faafafa a Saina.E tusa ai ma faʻamaumauga e leʻi atoatoa, 30% o ato faʻafafa a le lalolagi e mai Saina.

O le pisinisi ato faafafa o se maketi tele tele ma le lautele o le au maimoa, faʻafetai i le tele o ituaiga ato faʻafafa e mafai ona faʻafetaui i manaʻoga o vaega eseese o tagata.O le tele o tagata faʻatau oloa o loʻo faʻatau atu ato faʻafafa mai Saina i faleoloa i le lotoifale poʻo faleoloa i luga ole laiga, ma maua ai tupe mama.

1. O Fa'amanuiaga o ato fa'afafa'atoa mai Saina

O ato faafafa o se pisinisi matua matutua i Saina, ma e iaitele fa'atau ato fa'afafama sitaili oloa mauoa.O lona uiga e mafai ona e maua se filifiliga lautele ma sili atu avanoa faʻatau.

E le gata i lea, o le tele o tagata faʻatau oloa e ofoina atu vaega faʻapitoa o ato faʻafafa.Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻatau oloa faʻapitoa i ato faʻafafa taʻaloga.Mo tagata faʻatau e manaʻo e faʻatau atu se ituaiga ato faʻafafa, e leai se mea e popole ai i le filifiliga laiti o oloa.

Ona o le faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga faʻapisinisi na faʻatinoina i Saina, ua fausia ai se filifili faʻapisinisi atoatoa, ua lava tagata faigaluega, ma ua faʻapuupuuina foi le mamao i le va o mea mataʻutia ma tagata gaosi oloa.O ato fa'afafa'a'ai siisii ​​mai Saina e taugofie ma e mafai fo'i ona tele atu tupe fa'asili.

E tele tagata fa'atau e le malamalama pe aisea e mafai ai e ato fa'afafa a Saina ona maua se tau maualalo ma popole i fa'afitauli lelei.

O le mea moni, o lenei mea e fesoʻotaʻi ma le faʻataʻitaʻiga pisinisi a fale gaosi Saina.Ona o le malosi o le tauvaga i le va o kamupani Saina, o le tele o falegaosi oloa e le na o le faalagolago i tupe mama o se poloaiga e maua ai tupe, ae latou te faʻatauaina soʻotaga felagolagomaʻi umi.O lea la i Saina, e mafai ona e maua se ato fa'afafa lelei i se tau maualalo.

2. Fa'afefea ona Su'e Fa'atau Fa'afafa i Saina

-- Saina Fa'afafa'a Alamanuia Cluster
Mo le su'eina o atofa'i fa'afafa i Saina, e le mafai ona misia nei vaega fa'apisinisi e lima.
O latou: Guangzhou, Zhejiang, Baigou, Nantai ma Quanzhou.

1) Guangzhou

I le avea ai ma se tasi o uluai aai i Saina na amata ona faia atopaʻu, o Guangzhou e matua matua lava tekinolosi i le gaosiga o atopaʻu.

A maeʻa le tele o tausaga o atinaʻe, toeitiiti 35% o le au gaosi ato a le atunuʻu o loʻo i Guangzhou.E mautinoa lava o Guangzhou o le vaega tele o atopa'u pisinisi i Saina, o lo'o fa'atusalia e le "Guangzhou Baiyun" ma le "Huadu Shiling".E mafai ona e mauaina ituaiga ato faafafa.

I le avea ai o se taulaga e latalata i Hong Kong, o le tele o ato na gaosia i Guangzhou o loʻo taʻimua i faʻataʻitaʻiga, ma o meafaitino ma galuega e faʻapitoa.E mafai ona fai mai o se nofoaga sili lea e faʻatau ai ni taga paʻu maualuga, ae o le tau e fai si maualuga.

2) Zhejiang

O le Itumalo o Zhejiang o le pito sili lea o le gaosiga o taga pa'u i tua atu o Guangdong Province.O fuifui pisinisi autu e gaosia taga pa'u o: Ruian, Pinghu, Dongyang ma Cangnan.

Ole fuifui alamanuia ato i Zhejiang o loʻo iai uiga ole tau ole gaosiga maualalo ma galuega lelei.

Afai e te manaʻo e filifili ni taga e maualalo le tau ae lelei lelei, Zhejiang o se filifiliga lelei.Mo ato tapoleni ma ato teuteu, e mafai ona e gauai atu i tagata faʻatau oloa i Cangnan, Zhejiang.

3) Baigou

O lo'o i ai le ta'uleleia o le "laupa'u tupe a Saina" ma o se tasi lea o nofoaga sili ona tele e gaosia ai ato i Saina.I le taimi nei, o le gaosiga ma le faʻatau atu o taga Baigou i Hebei e tusa ma le 20% o le aofaʻi o le atunuʻu.

Mai mea mataʻina i oloa maeʻa, e silia ma le tasi miliona tagata o loʻo galulue i le gaosiga o ato.E sili atu i le 350 pisinisi ma sili atu i le 100 tagata faigaluega, sili atu i le 3,000 pisinisi ma le itiiti ifo i le 100 tagata faigaluega, ma toeitiiti atoa le 10,000 tagata faigaluega fale.

O le nofoaga e gaosia ai atopa'u iinei e sili atu i le 20 vaega o ato ma sili atu i le 1,000 mamanu.

O ato fa'afafa'i iinei e taugofie ma fa'atauva'a fa'atauva'a, ae fai sina leai o se fa'atonuga lelei.

Ae peita'i, a'o le'i fa'atalanoaina au'ili'iliga o konekarate, ma asui Saina faatuatuainapoʻo suʻega lona tolu e filifilia, e mafai ona aloese mai nisi faʻafitauli lelei.

ato fa'afafa si'osi'omaga Saina

4) Nantai

O le nofoaga pito sili ona tele e tufatufaina atu ato i Sasa'e Sasa'e o Saina.O lo'o iai le tele o atopa'u fa'agaoioiga, mea fa'aoga meafaigaluega, fa'aogaina o mea fa'aoga, faia o ipu ma lomitusi ma isi pisinisi fa'atatau o lo'o fa'apotopoto iinei.O le pusa o le maketi atopaʻu e aofia ai se vaega e sili atu i le 30,000 sikuea mita.

O le tele o ato a Nantai o lo'o fa'atau atu i Rusia, Aferika i Saute ma atunu'u i Sautesasae o Asia.

5) Quanzhou

Le fale gaosi oloa i Quanzhou, Fujian ua matua atiina ae talu mai aso anamua.Ma o le taimi nei o le nofoaga autu o gaosiga mo taʻaloga ma tafaoga.

Mo ni nai mafuaaga, o tau o tagata faigaluega iinei e maualalo teisi nai lo isi vaega.O ato la e iai se tau lelei lelei.

Ae i le tulaga o le gafatia e gaosia ai le oloa, o loʻo i ai sina faaletonu iinei.O lona uiga, o Quanzhou e le o iai se filifili faʻapisinisi atoatoa, o lona uiga, o le tuʻuina atu o meafaitino e manaʻomia ona faʻalagolago i isi itumalo ma taulaga.I lenei auala, o le a sili atu le tau o meafaitino, ma o le taamilosaga gaosiga o oloa o le a tutusa le umi.

-- Saina Fa'afafafa'afa'atau Maketi
A maeʻa ona faʻaalia le faʻaputuga o alamanuia ato faafafa, seʻi o tatou vaʻavaʻai i maketi faʻatau oloa siʻitia lelei i Saina.
O le mea moni, mo nisi tagata fa'atau e manana'o e fa'atau sa'o le fa'asoa, o le ato fa'afafafa'atau maketi o se filifiliga sili atu nai lo le fale gaosimea.
O maketi tetele nei e 5 mo ato ato fa'afafa mai Saina.

1) Yiwu atopau maketi si'i atoa

Yiwu atopa'u maketi o loʻo i le itumalo lona lua o le lalolagi-lauiloa Yiwu International Trade City, faʻapotopotoina le tele o faʻatau ato.

O ato faafafa iinei e masani lava e le maualuga tele i le MOQ.Lelei mo tagata fa'aulufale mai o lo'o mana'omia le tele o sitaili ae la'ititi la'ititi i le meataitasi.

Afai e te mana'o e fa'aulufale mai ato fa'afafa maimaketi Yiwu, O le faʻafaigaluegaina o se sui faʻatuatuaina Yiwu e mafai ona faʻaolaina oe i le tele o faʻalavelave.E te le tau popole i le faagasologa mai le faʻatau i le felauaiga, e mafai ona e taulaʻi i lau pisinisi.
E lē gata i lea,tomai faapitoa Yiwu sourcing sooupumaua le tele o punaoa faʻatau oloa ma iloa le auala e sili atu ai feutagaiga ma tagata faʻatau, lea e mafai ona maua ai avanoa sili atu mo oe.

ato fa'afafa si'osi'omaga Saina

2) Guangzhou guihuagang pa'u oloa maketi siiatoa

Guihuagang, o loʻo i totonu o le Itumalo o Yuexiu, Guangzhou, o se tasi o maketi pito sili ona tele ma sili ona maualuga i totonu o Saina.

E silia ma le 5,000 ituaiga oloa pa'u i totonu ma fafo, sili atu i le 20 ituaiga o ato, e aofia ai ituaiga ato eseese.Afai o lo'o e su'e ato fa'afafasi'i si'isi'i mai Saina, e mafai ona e mauaina mea uma mai le pito maualuga i le pito i lalo iinei.

ato fa'afafa si'osi'omaga Saina

3) Sichuan Chengdu lotus pond maketi oloa pa'u

O le nofoaga autu o le tufatufaina o atopa'u pito sili ona tele i Saina i sisifo, ma le tele o ituaiga eseese ma togi.
O oloa iinei e masani lava mai Guangdong, faʻamaumauga mo le sili atu i le 90% o le maketi atoa.
Ina ua maeʻa le lua tausaga o faʻasaʻo, ua faasolosolo malie le atinaʻeina o le maketi i le faʻapitoa ma le faʻailoga.

4) Hebei Baigou atopa'u maketi

O loʻo i totonu o le taulaga o Baigou, Itumalo o Hebei, faʻatasi ai ma le maketi o le 3.56 miliona sikuea mita.
E 5000+ fa'atau ato, ma o oloa fa'afouina i aso ta'itasi e mafai ona o'o atu i le 24,000 ituaiga.O nei mea e aofia ai le tele o ato faʻafafa.

5) Liaoning Nantai atopa'u maketi

O le nofoaga pito sili ona tele e tufatufa atu ato i Saina i Sasa'e Sasa'e.O loʻo tu i le Numera 88, Xinchang Street, Haicheng City, Anshan City, Liaoning Province.
O le maketi fou na faʻatūina i le 1992, faʻatasi ai ma le aofaʻi atoa o 12,000 sikuea mita ma sili atu i le 4,000 sitaili o atopaʻu.

E le gata i lea, e mafai foi ona e faaulufale mai ato faafafa e ala i nisilauiloa Saina upega tafa'ilagi.E tele fo'i fa'atau ato fa'afafa i luga o nei 'upega tafa'ilagi, ae o le avanoa e feiloa'i ai ma fa'atau oloa e le fa'atuatuaina e ono maualuga atu, o lea ia fa'alogo atili i le fa'ailoaina o tagata fa'atau.

Ioe, o le auala sili o le galulue faatasi ma se poto masaniSui su'esu'e Saina.E tele a latou punaoa faʻatau e te le maua ma e mafai ona fesoasoani ia te oe faʻafaigofie le faʻaulufaleina mai o ato faʻafafa mai Saina atoa i le tau sili ona lelei, faʻalautele lau pisinisi.

3. Fa'afefea ona Su'esu'eina pe Fa'atuatuaina le Fa'atau Fa'afafa a Saina e te Filifilia

I se auala faigofie, e mafai ona tatou taulaʻi atu i vaega nei o faʻatau ato faʻafafa.

Taimi faʻavae: O le umi o le taimi faʻavae, o le malosi o le malosi ma le poto masani o le fale gaosimea.

Numera o tagata faigaluega: O le tele o tagata faigaluega o lona uiga o le maualuga o le gaosiga, e oʻo lava i poloaiga tetele e mafai ona tuʻuina atu i le taimi.

Meafaigaluega Falegaosi: Meafaigaluega o le faavae o le gaosiga o fale gaosi oloa.O le tele o ituaiga o meafaigaluega, o le tele foi o ituaiga ato faafafa e mafai ona gaosia e le fale gaosimea.

Faiga pulega: O le pulega o le falegaosimea e faʻasaienisi ma o le vaeluaga o galuega e manino, lea e fesoasoani tele mo le lelei o oloa.

4. Fa'afefea ona Fa'atalanoa ma Lau Fa'atau Fa'afafa a Saina

Ina ia mautinoa o le tulaga lelei o oloa mulimuli e fetaui ma ou faʻamoemoega, e tatau ona e feutagai ma le faʻatau faʻafafa aʻo leʻi galulue faʻatasi.
E i ai nai mea e mafai ona e manatua a'o e feutagai e fesoasoani ia te oe e ausia au sini.

1) Sau i luga ma se tau tala faatatau talafeagai

O le tuliloaina o tau maualalo e ono fa'aitiitia ai le lelei o oloa.Fa'amautinoa e te fefa'ataua'i i totonu ole va'aiga talafeagai.
A leai, e tusa lava pe mafai ona e maua se tau maualalo, o le oloa mulimuli atonu e le fetaui ma ou faʻamoemoega.

2) Iloilo le tele o faʻamatalaga ile tulaga konekarate

E tatau ona sili atu nai lo na o se maliliega faigata.Ole tele o fa'amatalaga e mana'omia ona fa'amae'aina ile tulaga fa'akonekalate.
E sili le aofia ai o le suʻisuʻi, le aofaʻi o meafaitino, ma le suʻesuʻeina lelei o oloa, ma isi.

Se'i vagana ua fa'atinoina nei mea i totonu o le konekarate e mafai ai ona tatou aloese mai le mauaina o oloa le lelei i le tele e mafai ai.
Talu ai e tele faʻamatalaga i le gaosiga o ato faʻafafa, o le a fesoasoani tele mo lau faʻatonuga e faʻaalia ai e le fale gaosi oloa o oe o se tagata poto.

Afai e te matua le iloa tele e uiga i le gaosiga o ato fa'afafa, o le fa'agasologa lea e gaosia e le au fai ato fa'afafa:
'Otioti ie - lolomi logo - fa'apipi'i tino o afifi - su'esu'ega lelei - fa'apipi'i ma felauaiga

5. O Manatu Autu e tatau ona e Fa'alogo i ai pe a filifilia se ato faafafa

O lea la, pe a e filifilia ato faʻafafa i le maketi poʻo luga ole Initaneti, faʻafefea ona e filifilia i le feagai ai ma le tele o ituaiga ma sitaili.Matou te fautuaina le filifili mai vaega nei.

1) Fa'aaliga talafeagai

Muamua, e tatau ona matou iloa au tagata faʻatau.O le fa'ailoaina o au tagata fa'atau o le laasaga muamua lea i le filifilia o se ato fa'afafa.
O ai e te mana'o e fa'atau atu i ai lau ato fa'afafa.tamaiti aoga?Po o se tagata a'e?
Pe o fa'atusa fa'aoga o ato fa'afafa a Lenovo e fetaui ma au fa'aoga fa'atatau.

O ituaiga ato fa'afafa e matua'i fa'atonu ona o le maketi e matua vaelua.Mo se faʻataʻitaʻiga, o ato faʻafafa e pei o ato aʻe mauga, Hydration Packs, ma taga meapueata e talafeagai mo naʻo vaega tutusa o tagata, ma e leai se auala e faʻatau atu ai i tagata lautele.

2) Puipuiga

E iai fo'i ato fa'afafa i oloa o lavalava, ma o le mea sili ona lamatia o le saogalemu o le formaldehyde e sili atu i le tulaga masani.

Ua vaevaeina Saina i vaega e tolu o le ABC mo lavalava.
A: La'ei la'ei pepe, e mafai ona ofuina latalata i le tino, formaldehyde anotusi ≤ 20mg/kg
B: E mafai ona ofuina i le faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu, ma o le formaldehyde e laʻititi ifo pe tutusa ile 75mg/kg
C: e le mafai ona paʻi i le paʻu, formaldehyde anotusi ≤ 300mg/kg

Ae ui i lea, o se mea fa'aoga e le pa'i sa'o i le tino, o le ato fa'afafa e matua saogalemu lava pe afai e leai se manogi tu'ia po'o se pa'u allergy pe a uma ona ofuina.

3) Faʻafitauli lelei

O le tau lena ma le ola tautua o le ato faafafa.
E masani ona tautala mai le fausaga, ie, sipa ma le gaosiga o le ato faafafa.

E pei o se ato faʻafafa faʻatasi ma le faʻapipiʻiina ma leai se laina, o le tau ma le tautua ola o le a ese.Lelei lelei ato faafafa, tau tutusa o le a maualuga.

O le a la le ituaiga ato faafafa e te manaʻomia e faʻalagolago i lau pisinisi tulaga.

4) Faamafanafanaga

I le avea ai o se faʻaoga e faʻaaogaina e tagata e ave ai mea e iai se mamafa, o le faʻamafanafanaga o le ato faʻafafa o se mea taua foi pe a faʻaaogaina.

Afai o se ato faafafa mamafa e lagona le le toʻa i totonu o se taimi puupuu o le ofuina, ona ou manatu lea e leai se manaʻoga mo sea ato faafafa, e tusa lava po o le a le manaia o foliga.

6. Ituaiga ato faafafa e mafai ona faatau atu i Saina

1) Atofa'i fa'afafa

O le fa'afafa fa'afafa'a faigofie fo'i o le ato fa'afafa e sili ona ta'uta'ua, lea e mafai ona fa'afetaui ma lavalava i aso uma.

2) Atofa'i fa'afafa a tamaiti aoga

O se atofa'i mamanu matagofie e lauiloa i vaega o tamaiti aoga.

ato fa'afafa si'osi'omaga Saina

3) ato a'e mauga

O ato fa'afafa lapopoa e sili ona fiafia i ai tagata a'e.E mafai ona tuu i lalo ituaiga uma o mea a'e ma sapalai mo faalavelave faafuasei.

4) Ato komepiuta pisinisi

O se ato faafafa e talafeagai mo tagata fai pisinisi e manaʻomia le aveina o se komepiuta ma i latou.

5) ato fa'afafa e le vai

O le fa'aaogaina o ie e le susu, e mafai ona e alu i fafo ma le mautinoa e o'o lava i aso timuga.

6) Fa'asusu vai

E mafai ona teuina saʻo le vai i totonu o le ato faafafa, lea e fiafia i ai tagata fiafia femalagaaʻi.

7) Atofa'i fa'afafa

E filifili fo'i e tagata fa'afaife'au se ato fa'afafa e fa'afetaui i la'ei eseese.

ato fa'afafa si'osi'omaga Saina

8) ato meapueata

O mea pu'eata ma tioata o lo'o fa'aogaina e tagata pu'eata ma tagata e fiafia i ata pu'e ata e uu ai a latou mea pu'eata ma tioata, o vaega ua mamanuina e puipuia ai masini i se tulaga tele.

FAAIUGA

A iai ni au fesili e uiga i ato fa'afafasi'i atoa mai Saina, e te mafaiafaafesootai matou, matou o lau paaga faatuatuaina i Saina.Ua matou fesoasoani i le tele o tagata fa'atau ato fa'afafa mai Saina, aemaise lava ato aoga mo tamaiti aoga.


Taimi meli: Oke-18-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou
WhatsApp Online Chat!