Ua faia e Saina ni faiga e tele e fa'atatau i tau ufimata, fa'amautinoa lelei - sui Saina - pisinisi mai fafo - sui Yiwu

E ala i le fesoasoani i le au fai ufimata e faʻaitiitia le tau, faʻalauteleina le gafatia o gaosiga, faʻasalalau faiga faʻavae lagolago ma faʻaleleia tulafono faatonutonu maketi faʻapea foʻi ma le lelei o le faʻatonutonuina o oloa faʻatau atu, ua saunia e Saina mea taua i le maketi o le lalolagi i tau talafeagai, fesoasoani i le lalolagi lautele e taofia le COVID-19.

Ua saunia e Saina ni matapulepule puipui i le maketi o le lalolagi i tau talafeagai, e ala i le faʻatulagaina o le tele o tagata gaosi oloa e mafai, faʻapipiʻi le gafatia atoatoa o le filifili pisinisi ma faʻamalosia le vaavaaiga o maketi.

O loʻo taumafai pea le lalolagi e faʻaputu mea e manaʻomia tele, ma o loʻo faia e le pulega a Saina, faʻatonu ma tagata gaosi mea latou te mafaia e faʻafetaui ai tau ma faʻamautinoa le lelei.

O faʻamatalaga a le maketi o loʻo faʻaalia ai o le faʻatau atu e Saina o sapalai faʻafomaʻi o loʻo faʻamoemoe e faʻatumauina le faʻatupulaia ma le maopoopo i masina o lumanaʻi, ma ofoina atu le lagolago malosi i le lalolagi lautele i le tauina o le faʻamaʻi COVID-19.

Ua faia e Saina faiga e faamalosia ai le pulea lelei o oloa auina atu i fafo o sapalai faafomai, faatasi ai ma le Matagaluega o Pisinisi o loo galulue faatasi ma isi matagaluega a le malo e taofia le auina atu i fafo o oloa faafoliga ma le leaga ma isi amioga e faalavelaveina ai le maketi ma le auina atu i fafo.

Na taʻua e Li Xingqian, o le faatonu o le matagaluega o fefaʻatauaʻiga i fafo i lalo o le matagaluega, o loʻo fesoasoani pea le malo o Saina i le lalolagi lautele i tulaga eseese e taofia ai le COVID-19.

Faʻamaumauga mai le Pulega Lautele o Tiute na faʻaalia ai na asiasia e Saina ma faʻamatuʻu le aofaʻi o 21.1 piliona matapulepule mai ia Mati 1 i le Aso Toʻonaʻi.

A o taumafai Saina i le mea sili e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o le manaʻoga o le lalolagi mo matapulepule, o le pulega o maketi ma le faʻalapotopotoga a le falemaʻi masini masini i Guangdong ua ofoina atu aʻoaʻoga mo pisinisi faʻapitonuʻu e malamalama atili ai i tulafono faʻavaomalo fefaʻatauaʻiga ma tulaga faʻamaonia.

Na taʻua e Huang Minju, ma le Guangdong Medical Devices Quality Supervision and Test Institute, o le tele o galuega a le fale suʻega na faʻatupulaia tele, faʻatasi ai ma le tele o faʻataʻitaʻiga mo le auina atu i fafo i le inisitituti e le tele o tagata gaosi masini fou.

"E le pepelo faʻamaumauga o suʻega, ma o le a fesoasoani e faʻatonutonu atili le maketi o oloa auina atu i fafo ma faʻamautinoa o Saina e tuʻuina atu ni matapulepule maualuga i isi atunuʻu," o le tala lea a Huang.

1


Taimi meli: Apr-28-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou
WhatsApp Online Chat!