5 Nyttig guide: Kjøp produkter i Yiwu Market 2021-Beste Yiwu-agent

Hvis du har 0 erfaring med butikkvarer i Yiwu Market, ikke bekymre deg, her er 5 veldig nyttige tips for deg.

1. Gjør en forhåndsundersøkelse
Yiwu-markedeter verdens største små råvaremarked, det er mange områder her.Før du kommer bør du gjøre undersøkelsen din om hvor er produktet du trenger, som f.eksJuleproduktMarkedet er i 3. og 4. etasjes A og B-område, 1. gate, District 1, jeg håper du kan huske det, dette vil spare deg for mye tid.

4 guía del mercado de yiwu

2. Bestem dine behov
Det er minst 500 butikker som selger disse julevarene, Hvordan velge det du trenger blant titusenvis av produkter , Hvis du ønsker å tilpasse varene, er best praksis uttrykkelige fullstendige og detaljerte krav fra begynnelsen, som vil bidra til å redusere produksjonspris, sikre kvaliteten på produktet, og tidspunktet du mottar varene.

3. Sørg for at de forstår hva du trenger
Når du begynner å kommunisere detaljene om produktet, ikke vær redd for problemer og bekrefte gjentatte ganger at de forstår dine behov.Hvis de er en butikk som har sin egen fabrikk, kan du be om å kommunisere direkte med sjefen deres.Dette reduserer misforståelsen av å overføre informasjon sikre at du får varene du ønsker.

企业微信截图_16167437264958

4. Ikke spar penger der det ikke burde være
For eksempel Bestill prøver.Å bestille prøver vil aldri være et valg for deg å angre, for selv om du tror du har oppnådd en perfekt kommunikasjon med selgeren, kan de fortsatt misforstå dine behov på grunn av det forskjellige kulturelle miljøet.
Prøven vil være en god anledning til å sjekke om dere har kommet til enighet i kommunikasjonen.Men på grunn av geografiske forskjeller, enten du velger å sende prøver eller direkte sjekke på stedet, vil det være en forskjell.Lavt forbruk, hvis du betro en innkjøpsagent, vil de kontrollere kvaliteten på prøvene for brukeren, og vil ikke forårsake så mye forbruk.
I tillegg til å bestille prøver, er det fortsatt andre ting du ikke bør spare penger på. Hvis en leverandør tilbyr en pris som er mye lavere enn markedsprisen, vær oppmerksom.Materialet det gir er ikke nødvendigvis det materialet du forventer.Husk at du får det du betaler for.
5. Ikke glem å følge opp arbeidet ditt
Du kan ikke bare signere en muntlig avtale med fabrikken, så venter du bare på kvittering og betaling.Du bør være oppmerksom på alle ledd fra produksjon til levering.Spør alltid om fremdriften til fabrikken, i høysesongen, hvis du ikke tar hensyn, kan bestillingen din bli glemt eller forsinket.

I denne artikkelen foreslo vi 5 tips du bør huske.Hvis du ønsker å gjennomføre kjøpet lettere, kan du se etter enYiwu innkjøpsagentå hjelpe deg.En profesjonell innkjøpsagent kan løse alle dine importproblemer.


Innleggstid: 26. mars 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss
WhatsApp nettprat!